........ lockarna alltså :'( Jag måste klippa mig. Eftersom jag tappar så pass mycket hår att jag inte vågar kamma mig utan använder mig bara av litervis med balsam för att få ut trasslet och dreadsen som jag vaknar med.

Ja, alltså, jag tänker inte raka av mig krullet, men tänker korta av det ganska mycket, jag inbillar mig att det inte faller i samma takt då  :-) 

Igår skulle jag ha ätit lunch med Bästa X svägerskan Ylva, men var tvungen att ställa in, tog mig inte ur sängen, hade bara ingen ork. En sån dag alltså. Man vet aldrig när "såna dagar" dyker upp. Jag bara vaknar med dom. Tack och lov inte så ofta!

Sen fick jag ett samtal, ett sådant där samtal då jag nästan måste stanna bilen ( jag vet att man inte får prata och köra bil) för jag känner hur energin bara försvinner ur kroppen på mig (energitjuv), efter samtalet skakade jag på behållaren och den var så gott som helt tom. Då åkte jag hem till Prinsessorna och lämnade av deras paketadventskalendrar och varsin chokladkalender. Jag träffade inte tjejerna men vet hur lyckliga dom skulle bli när dom hittade dom, det räckte för att behållaren skulle fyllas på, dock inte fullt. 

På kvällen kom Görans syskon, och min bonusson på middag, alltid lika trevligt, och behållaren fylldes full igen. 

Dessutom sålde jag 11 armband igår! Så på, kvällen gjorde jag nya, likadana, ja, jag hann inte med att göra alla, men 4 st. På lördag är det marknad igen, men jag vet inte om jag ska vara med, har sålt så många nu att jag först måste göra nya för att fylla på. :-D 

IDAG blir inte bara nog, utan en bra dag! Jag är redo att kliva ur sängen för att göra iordning en smoothie, och inte en tår har trängt sig fram sedan jag vaknade. 

Nästa vecka kommer min bästis Mulle och hälsar på ett dygn. Längtar!