I söndags kväll kom min Finaste, en av mina äldsta vänner Mulle hit. Hon kommer inte bara förbi en sväng, hon packar väskan och kommer ett dygn. Vi hade en skön lugn kväll, badade tunna, åt middag och låg nerkrupna i soffan och tittade på Hamilton. Med Mulle kan jag prata om allt. Skönt. 

På morgonen låg vi i sängen och åt frukost. Hon tillhör den kategorin som är välkommen att krypa ner bredvid mig i sängen. Vi har rest en del tillsammans så vi har delat säng många gånger. Medan vi ligger i sängen och pratar ringer min mobil. Hemligt nummer. Hemligt nummer gör mig nervös. Hemligt nummer mellan röntgen och röntgensvaren gör mig inte bara nervös, utan även skiträdd. Det var min sköterska på onkologen, Marie. Högg till i magen. Hon ville berätta att mitt besök hos dr Andreas på torsdag blir inställt. Han har blivit pappa. Eftersom vi visste att det var på G så hade jag fått ett till besök inbokat, nästa vecka, hos en annan läkare. Det var också avbokat? Andreas hade gått igenom mitt röntgensvar och tyckte att jag kunde vänta tills han är tillbaka vecka 52. Jaha, och? Men snälla Marie, kan du säga något! Hon svarar att du vet att jag inte läser upp röntgensvaren för dig, men jag kan säga att längst ner står det att det är ingen förändring. INGEN FÖRÄNDRING :-D det innebär alltså att metastaserna fortfarande håller sig lugna, dom växer INTE än, behandlingen fungerar fortfarande. Just då älskade jag just detta Hemliga nummer. Och tack Marie för benet som du kastade till mig, det gnager jag så glatt på tills jag får träffa Andreas igen  :-* Jag blev så där härligt glad i hela kroppen. 

Sonen har sagt till mig att jag borde starta varje morgon med att ta en tur runt huset, barfota, eftersom trädgården är stor innebär det att jag går både på grus, mossa, gräs och klafsar runt i lera. Jag försökte lite försiktigt få med Mulle på en sådan promenad, hon var inte så sugen, det var dessutom frost. Jag tar det idag istället. Enligt Nicke är det bra för mig att göra det, för det är från jorden vi hämtar energi osv, jag går inte in på all nytta en sådan promenad gör.

Sen åkte vi in till stan och åt lunch, åkte hem till Sessorna som slutat tidigt, och där blev det lilla julafton, för Mulle hade med sig 3 kassar med begagnade kläder till Ida som hennes egna töser vuxit ur. Stor lycka. 

Mulle åkte hem och jag satte mig och gjorde några armband som jag hade beställning på. 

Idag, lunch med bästa x svägerskan. I morgon taktil massage, jag åker gärna en extra sväng till Eskilstuna för den. Underbar. Så måste jag förbi min Marie för att fylla på lådorna med gift.

Sen måste jag se till att ställa tillbaka mitt dygn. INTE sitta uppe till 02. På fredag är jag inbjuden till Lillskruttans luciafirande på dagis. Elin anmälde mig för hon vet att jag absolut inte vill missa, men hon var osäker på om jag skulle klara en så tidig morgon. Det finns ingenting i världen som skulle kunna hejda mig att vara med. Då ska vi vara på plats före kl 07. Alltså måste klockan väcka mig 05 =-O. Stortjejen går ju numera i skolan så hennes dagistid med luciafirande är över för oss vuxna. Tur att Elin såg till att få rätt ålder mellan kidsen.

Idag fick jag mig en tankeställare av en otroligt förståndig, och klok kvinna som jag fått kontakt med. Hon har fått mig inse vilken makalös Man jag har, och att han dessutom är norra Europas bästa bonusmorfar. Ibland behöver man ruskas om lite grann och inte ta saker för givet. Ikväll ska han uppskattas med en god middag, ett bad i tunnan och lite tända ljus och så där  :-* 

Idag känner jag mig glad och lycklig. Sitter fortfarande i sängen, och tänker på alla fantastiska människor jag har omkring mig. Jag är lyckligt lottad!