Eller inte? Troligen inte.

Har blivit rekommenderad av en kvinna att köpa piller av henne. Dom är säker bra, men frågan är om jag verkligen behöver dessa?

Det är 3 burkar innehållande, koncentrat av bär, frukter och grönsaker. Bara nyttigheter. Allt onyttigt borttaget. Lät faktiskt intressant. Men när jag frågade om priset fick jag inget svar, utan vi skulle träffas så hon fick förklara hur bra pillerna är för att sedan ge mig ett pris. DÅ blir jag schalur :-\ Väldigt schalur, det borde en försäljare förstå.

När jag läste på om pillerna såg jag att allt det dom innehöll är exakt vad jag får i mina smoothies. Jag fick ett mail av kvinnan för hon ville boka tid med mig. Men jag svarade att det behövs inte för jag får ändå i mig alla dessa nyttigheter. Hon svarade att det är möjligt att jag får, MEN inte i den mängden jag behöver? 

Jag skrev tillbaka att jag skulle ta med mig informationen om dessa piller till min dietist och doktor för att dom skulle få läsa och ha synpunkter. Svaret blev:

"""Ja gör gärna det, men risken är att de inte har kunskap om detta ännu. Väldigt känt bland läkare utomlands men ganska okänt här. Vill onkologen veta mera så kommer jag gärna och berättar mera om vad det handlar om, kan vara svårt för dig att få fram produktens styrkor. Säg gärna att det finns 31 st oberoende vetenskapliga tester med mycket bra resultat. Dessa kan jag maila till onkologen om intresse finns."""

Jag träffade min dietist i går och berättade detta för henne, hon fick en speciell min. Det finns så oerhört många personer och företag där ute som vill sälja, ofta till hutlösa priser diverse tillskott. Oftast behövs dessa inte, för jag får troligen i mig det jag behöver ändå eftersom jag redan intar dessa ingredienser. Onödigt att käka ännu mer nyttigheter som jag ändå bara kissar bort. 

Nåväl, hon ville väldigt gärna läsa om dessa piller så jag lovade att skicka över informationen till henne. Min onkolog tror jag faktist har annat för sig än att ta emot försäljare som vill informera om en produkt så honom tänker jag inte ens erbjuda informationen. Han finns på plats 1 dag/veckan och har mer än fullt upp ändå. 

Efter massagen i går var jag däckad. Helt. Trodde jag var sjuk, jaja, det är jag ju, men vanligt sjuk alltså, som andra människor. Gick och la mig kl 19 somnade kl 18.55. Sov till kl 8.30 i morse =-O Jag var nog inte vanligt sjuk, ingen feber eller så, bara för vanliga personer ovanlig trötthet, för mig vanlig trötthet. Där rörde jag till det :-D 

I morse ringde jag till Folksam, för jag fick en räkning igår gällande försäkringen genom facket. Dags att betala. Vi har ett hälsoskydd som ingår. Tyvärr troligen inte för mig. Har inte varit medlem tillräckligt länge. Jag har varit medlem i fackförbund senaste ca 30 åren, så byter jag arbete och fack, och så verkar det som att jag ramlar mellan alla förbaskade stolar som står i vägen. Fan! Denna mycket trevliga kvinna skulle forska om mig, men jag misstänker att jag redan vet svaret. 

Ny dag, nya möjligheter!