Vanlig väntan lever jag ju med från det jag slår upp ögonen tills dom stängs på kvällen. Den är jag nu van med, väntan på röntgensvar, väntan på provsvar, väntan på ..... Fan och hans Moster. 

Just nu väntar jag även besked på att Niklas och Lara landat i Australien. Dom skulle avsluta sin 3 månaders resa med 1 månad i Indien. Till att börja med hade dom en fantastisk resa, bodde i småstäder och byar. Sen var det kört när dom åkte till Rajasthan, ett skitställe utan dess like. Dom har blivit trakasserade sedan den dagen dom kom dit, kan inte röra sig på stan utan att bli antastade. 

Nickes ord: One of the few places I had not yet been in India which I was really eager to visit was Rajasthan. Now that Iwe been here for a while I sadly regret ever comming here. Its my third time in this country, but my first time feeling really repulsed by it. Its sad.. I recommend no one to go here, and if you do, I hope you will have a much greater experience then what Iwe had.

Lara kan inte röra sig själv ute, hon vågar inte gå utanför dörren utan Niklas. Dom förbaskade männen till och med trakasserar henne sexuellt fysiskt. Noll och absolut ingen respekt för kvinnor. Jag har ett mycket bra ord för vad jag tycker, jag avstår att skriva ut det  >:o 

Laras ord: So far in Rajasthan I have felt threatened to the point I have had anxiety about leaving the house, I have been verbally abused, accosted, pushed, pulled, harassed, glared at like a piece of meat by EVERY person in the vicinity, screamed at, tugged at, singled out, extorted, bullied, manipulated, and as of today sexually assaulted. Not once have I felt safe or comfortable. The attitude towards travellors in especially women in this part of India is appalling, filthy, disgusting and infuriating. I promised myself I wouldn't let my experiences flavours my opinion on India as the other areas have been heavenly, and I'm sure many people have positive experiences. But after being physically violated by a stranger on the streets of Jaipur I have a hard time believing I will visit this country again, certainly not the North, and it saddens me greatly because I'm surely not the only woman to have experienced this. Please be safe when you travel, people are dangerous and unpredictable, take care of yourself. I am so thankful that I have my gorgeous boyfriend supporting and taking care Of me every step of the way. Niklas Alriksson I love you xxx

Härom natten plingade min telefon, nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kolla vem som vill mig något vid denna tid. Det var Nicke, jag hade frågat honom om han ville ha julklappspengarna nu eller på julafton, nu kom svaret på fråga. Mor, vi har lyckats boka om biljetterna, vi kan inte stanna här längre, ombokning kostade pengar, så han önskade sig sina julklappspengar så snart som möjligt. Jag gick upp mitt i natten och förde över pengar till honom. Jag hoppas vid min Gud att dom nu lyckas ta sig iväg innan dom råkar ut för ngt hemskt. Södra Indien är underbart, underbara människor, inte norra, tror om jag inte har fel att det är där dessa fruktansvärda gruppvåldtäkter händer gång på gång. "Men hallå, vadåra, det var ju faktiskt bara en kvinna, vem bryr sig" 

Men det är ju ganska typiskt mig, jag måste ju hela tiden ha något att oroa mig för, så nu har jag lyckats hitta en sak till, Bra jobbat. Marie. 

Pengarna kom fram för jag fick en hel jättestor hög med hjärtan tillbaka. Sedan inget mer :-( 

Väntan och oro 1. Så nu har jag väntat i 2 dagar att få ett livstecken från knoddarna. Har en fruktansvärd huvudvärk, går väl troligen och spänner mig, trött som en gammal utsliten hästkrake.  :'( Äää

Väntan och oro 2. På tisdag är det dagen D. Då ska jag till dr Den Underbara Andreas. Hoppas han ger mig en helt ok julklapp  :-D Det gör han!

Natti!