När jag efter 12 timmars sömn upptäckte jag att någon bestulit mig på ALL energi. Behållaren var tom, inte ens om man skakade burken så fanns någon energi kvar. Så har hela dagen fortsatt, ingen eller inget har lyckats med att fylla på den med en endaste liten flinga. Trött, så ända in i märgen trött. Stackars maken fick åka iväg själv nu för att inhandla mat mm till helgen. Jag sviker. Orkar inte lyfta häcken ur fåtöljen. 

MEN (Anna, min like) inatt plingade det igen, medd från svärdottern Lara, då befann dom sig i Malaysia. Tack och lov har dom ivarjefall lyckats komma iväg. Känns mycket bra och lugnande. Nästa medd hoppas jag är från Australien, när dom kommit igenom alla kontroller :-) 

Igår fick min man tokspel. Jag fick handgripligen stänga min egen mun. DÅ skulle han möblera om. DÅ. 2 dagar innan jul. Som om det inte fanns annat att göra dessa dagar. Han tömde alla skåp, vi har ett stort sådant med porslin tex, han tömde varenda skåp och låda han hittade, flyttade matsalsbordet och ca 15 stolar. Det såg ut som värre än en krigzoon hemma hos oss. NU? Jag gick därifrån och upplyste om att det får han göra helt på egen hand. Tror inte han tänkte på allt som tillkommer när man möblerar om. Tex tavlor och allt man upptäcker att man eg inte behöver ha. =-O 

Så blev vi bjudna på middag hos grannarna. När jag höll på att slå ansiktet i tallriken av trötthet gick vi hem, inom 5 minuter sov jag. 

När jag tillslut lyckades vakna i morse stod min kaffebricka i sängen. Med en lapp. På lappen stod att han nog tänkt om och väntar med ommöbleringen till efter jul. Han hade tänkt till under natten ;-) En mycket klok tanke. Så dagen har han tillbringat med att flytta tillbaka allt han flyttat runt. OMG  :-\ 

Min egen tankeverksamhet fungerar tydligen lite sådär ikväll. Jag vräkte just i mig en halv chokladask som en granne kom med. Vilket innebär att jag måste vänta i 2 timmar innan jag får ta mina giftpiller. Om ca 2 timmar kommer maken hem med snabbmat åt oss. Som jag då alltså inte får äta eftersom jag tagit mina piller. Fan vad krångligt det blev. 

Grannen som kom köpte 5 st armband. Jag har nu hoppat över till drygt 17.000 till barncancerfonden. Känner mig så nöjd.

Oro nr 1 är nu bättre efter besked från knoddarna.

Oro nr 2 kvarstår, det kanske är därför jag är helt tom idag. Iså fall fylls energin på i morgon när favoritdoktor Andreas ger mig goda besked  :-* För något annat kan inte vara möjligt :-P