Jag såg att min Älskade, Fantastiska dotter Elin gjorde en sammanfattning av 2014 på FB. Självklart började tårarna att spruta. 2013 var ett helt fantastiskt år, 2014 blev av en annan sort.

2013 var ett fantastiskt år! Vi gifte oss, vi köpte hus och mamma blev friskförklarad från sin cancer. Året var fyllt av lycka och kärlek!
2014 blev ett helt annat sorts år. Det började med att vi fick ett besked som gjorde att det kändes som att vi kraschade med huvudet före in i en bergvägg- mammas cancer var tillbaka, och denna gången här för att stanna. Förtvivlan, sorg, hopplöshet och skräck! Men med detta besked lärde vi oss att se på livet på ett nytt sätt. Att inte ta något för givet. Vänta inte!
Året har, såklart, också vart fint på många sätt. Vi har fått njuta av vårt första år i huset, Nicke kom hem och hade dessutom med sig sin kärlek- Lara! Vi har firat födelsedagar, vår första bröllopsdag och haft en fantastisk sommar och jul. Vi ser fram emot 2015 med hopp och glädje! Cancern kommer alltid att ligga som en dimma över oss, MEN! - livet blir just så fantastiskt som man gör det till Så nu önskar jag Er alla ett Gott Nytt År
""""""""""

På nyårsafton ramlade Elin med familj samt syrran med familj in. På eftermiddagen kom min underbara kusin förbi och hälsade på. Han och hans familj brukar fira nyår med oss, men av olika anledningar så blev det inte så i år. Men vi fick ett par timmar tillsammans ivarjefall. 

Alla hjälps åt med att fixa mat, förrätt, varmrätt och efterrätt, vi rättar oss efter barnens tider, så det blir ingen middag vid 21 tiden, för då sover redan Lilltroll. Stortjejerna höll sig till 12 slaget, då stöp dom mer eller mindre trasiga av trötthet i säng. 
Så även jag :-[ grabbarna fortsatte kvällen med att spela poker, här ändrar vi inga traditioner inte :-D 

Vi hade som vanligt en underbar nyårsafton i all enkelhet!

Jag slog rekord tror jag, sov till 11.30, då väckte dom mig :-\ 
Första dagen på 2015 kände jag mig som att jag hade haft en som i gamla tider tuff nyårsafton. Herreejösses så fel, jag drack inte ens champagne utan drack hallonsoda som småtjejerna gjorde. Jag var låg helt enkelt. Många tankar en sådan dag. Var det min sista nyårsafton pluppar upp hela tiden, fast jag inte vill tänka så, jag knuffar bort den lille elake fan som sitter på axeln och tjatar, men fanskapet kommer tillbaka och fortsätter tjata, och gnata.

På em när alla hade åkt hem röjde jag det sista, dammsugningen får vänta tills idag. Hade varken ork eller lust. Satte mig och gjorde armband, sen tog vi en restmiddag i soffan och tittade på "den fjärde mannen".

2015. Jag hoppas, jag vill, önskar att jag kunde bestämma, och det kan jag till viss del att detta blir ett bra år! 

Jag kan bestämma, genom att tänka rätt, tänka positivt, sköta om mig, motionera, och umgås med folk som fyller mig med energi! Undvika sådant och sådana som istället tömmer mig.

2015 SKALL bli ett bra år! Nu är det bestämt och kan inte tas tillbaka :-D 
Jag har inga planer på att lämna min älskade, fina, fantastiske make. Vi ska ju för tusan bli gamla tillsammans, vi har ju fortfarande resor kvar att göra som vi har bestämt. Jag tänker inte lämna mina underbara barn, jag fattar ff inte hur jag kunde få sådana ljuvliga, ödmjuka, fina barn, dom behöver mig fortfarande, även om det har blivit omvändavärlden och det numera är dom som tar hand om mig. Och mina barnbarn, mina älskade knoddar, mina prinsessor, mina allt, dom ska jag se växa upp, jag vill ju även vara med när LillSessan går till sin första skoldag. Och så syrran, bästa syrran, vi är ju bara 2, så henne kan jag absolut inte lämna.

Nej, så lätt ger jag inte upp. Min bästa doktor Andreas har så mycket i bakfickan att ta till när det gäller mig, och nya mediciner kommer hela tiden. 

Nu känns det bättre! Och jag börjar med att idag skall bli en bra dag! Snart ska jag gå upp och dammsuga! Ska bara torka bort dagens tårar :-) en viss dos måste tydligen ut varje dag. Hm

Gott Nytt 2015 på er alla!