Kalas igår. Så fort någon i vårat födelsedagsgäng fyller, ja då bjuds det på middag  :-D Jag är inte riktigt van att komma sent i säng. Sent är alltså klockan 01. Vilket innebar att Göran fick väcka mig strax efter 11. Fan, hade alltså missat att t mina piller kl 06, så nu får jag inte äta något förrän vid 1 tiden. Kvällen var som vanligt mycket trevlig. Men min kropp klarar inte att sitta still vid ett middagsbord i flera timmar, jag blir så trött så jag måste nypa mig. Jag får då smita ut en sväng och röra på mig i friska luften, lånade Karins kängor med dubb, NU vet jag att det är exakt sådana jag behöver köpa mig. 

När vi skulle åka hem frågade Anders - hur mår du? Jag svarade som jag alltid gör, det är ok, upp och ner. Men han frågade igen- ja, men hur mår du? Då förstod jag hur han menade, han undrade på riktigt hur jag mår, mentalt, tankar osv. Han vet, han kan, han har själv varit där. Han förstår som ingen annan gör.

Missade att åka till PidiPhus skola där det var öppet hus och jag skulle komma och titta. Men jag har faktiskt varit på öppet hus där tidigare så ingen större skada skedd, mer än att hon förmodligen blir besviken. Hm, det gör ont i mig. Ska ringa och prata med henne sen och förklara. 

I torsdags hämtade jag PidiPhu på fritids, hon frågade varför jag kom så sent, hon hade väntat jättelänge. Men, vi hade ju inte bestämt att jag skulle hämta dig? Men mormor, det är ju torsdag i dag  :-[ Du hämtar ju mig alltid på torsdagar. Så var det med det, hon har full koll på torsdagar, hädanefter får jag se till att alltid hålla torsdagar tomma så jag kan hämta henne. Det är bra, för hur pyton jag än mår, så är det bara att dra iväg och hämta henne. Å andra sidan mår jag bättre då, hon får mig att skratta så jag får hicka.

Det var kallt och det snöade. Då kommer en kvinna (vet att det är en av stadens alkisar) klädd i kortkort, skor med skyhöga klackar och en tunn jacka. Ida tittade med stora ögon, och sa - tror inte du att hon fryser mormor? Jo, det borde hon nog göra. -hon har nog druckit vin. Ähhhh, jaha, varför tror du det? - jo du förstår att om man dricker vin så blir man lite konstig, så hon är nog lite konstig och förstår inte att hon fryser. Bita ihop, bita ihop för att inte börja skratta hysteriskt. Var får den lilla kloka ugglan allt ifrån? Jag tror inte hon har sett en onykter människa i hela sitt liv. Vem har berättat det för henne? Det måste ju vara i skolan eller någon kompis  =-O Vi inhandlade lite Sune böcker på bokhandeln, hon läser ju nu själv och det om något vill jag uppmuntra. Avslutade dagen med en middag i Präntaren. En alldeles fantastisk, underbar eftermiddag :-* Tack gode Gud för den ungen, hon förlänger verkligen mitt liv, skratt sägs ju göra det. 

Idag är det dax för nästa kalas. Mulles minsting fyller 13. Så mot Täby i em. Alltså blir det även i morgon en lång sovmorgon för fru Hennerstedt.

Justa. Har helt fått lägga om min nattning. Det hjälper inte längre med att ta med 2 glas vatten till sängen. Julia har helt enkelt bestämt sig för att hon SKA dricka ur det glaset som har en bok över sig. Så det är ett satans bånglande på natten när hon ska ha bort boken. Nu provar vi istället, ett glas till henne och en flaska till mig, kanske fungerar till hon bestämmer sig för att tippa omkull min flaska och dricka ur det som rinner ut :-\ 

Fick mail ifrån en kollega på Fortv som berättade att varenda person går numera runt i mina armband där! Kul, det sporrar mig att fortsätta min tillverkning.

Glömde, jag behövde inte gå hela vägen till Löt. Men jag hann gå en bit förbi silorna. Sen 1 timme hård träning, man bestämmer själv. Jag är tjurig och "kan". Dagen efter skrek min kropp som vanligt, men den skrev dubbelt upp. Träningsvärk tror jag det kallas :-P