Varje morgon när Göran väcker mig för att stoppa i mig mina piller tror jag att jag befinner mig på Guantánamo. Han torterar mig. Han tvingar mig att sätta mig upp och det gör så fruktansvärt ont. Baskade karl :-( Men samtidigt ställer han kaffebrickan på andra sidan sängen. Misstänker att dessa Guantanamofångar inte får kaffe på sängen. Jag är en bortskämd kvinna, med en underbar make, lite tortyr är helt ok. 

Igår träffade jag mina kollegor. Dom gör mig så glad. Jag saknar dom något så vansinnigt. Men den här gången var jag inte ledsen på vägen hem. Bara glad, nöjd och upplivad. Bara det att dom hela tiden håller mig uppdaterad ger mig känslan att även dom räknar med att jag en dag kommer tillbaka. Det är verkligen mitt mål. Jag ska tillbaka! Ska!

Agneta lämnade över ett kuvert med armbandspengar! Tack Agneta och Yvonne! Ni har hjälp till med att spränga 20.000 kronorsgränsen :-D . 20.000 kr till barncancerfonden, snacka om att jag är nöjd! Mitt mål från början var 2.000 kr =-O 

Den här gången lämnade jag kvitto till chefen på min vattengymnastik, men det tar emot. Jag vet att jag har en massa förmåner, men varför utnyttja till max? Nej, det känns inte ok. Jag skulle kunna lämna in kvitton på läkarbesök, på uttagen medicin mm, mm. Men nej. Det känns inte ok O:-) . Jag hann ju faktiskt bara jobba 8 månader. 

Ikväll är det pub afton på Aspögården. Jag tillhör gängen som är ansvariga denna gång. Men, jag tror faktiskt att dom får klara sig utan mig, jag har ont i kroppen, knoppen och halsen, så jag smiter undan denna gång. Jag gör det utan dåligt samvete, för det är första gången jag inte gör min plikt. Så får det bli. Jag tänker prioritera mig själv =-O och sitta hemma framför brasan och göra armband istället samtidigt som jag tittar på Downtown Abby. En engelsk serie som jag har fastnat för, händer egentligen inte speciellt mycket, men det passar mig ganska bra. Finns på Netflix! (Reklam)

Har även fått kontakt med en man nere i Skåne. Även han har samma skit sjukdom som spritt sig. Han äter medicinen som jag skulle ha fått om dom inte hade tappat bort mitt blodprov. Den har samma verkan, men mycket elakare biverkningar. Han hittade min blogg och kontaktade mig. Bloggen gör nytta, helt klart. MEN även han får kroppen kontrollerad, 1 gång/månad för att leta nya födelsemärken. Varför görs inte samma kontroll på mig? Jag fick höra av kuratorn att Södermanland är ett snålt landsting. Kan det vara därför? 

I och för sig spelar det ingen roll, eftersom medicinen söker upp alla tumörer/metastaser och försöker banka skiten ur dom, så egentligen är det oväsentligt om jag har cancer på flera ställen. Men jag bara undrar varför det är sådan skillnad på landsting. Hm