Igår var en skitdag :-( så den plockas bort ur almanackan. Hade så fruktansvärt ont i kroppen när maken väckte mig för tablettintag. Kunde inte ens sätta mig upp själv, fan, fick hjälp med att gå till toaletten. Tycker inte om. Blir arg >:o Blir ledsen :'( Blir förtvivlad :-( Hela dagen fortsatte likadant, gjorde väl av med en hink tårar, men kroppen behövde väl tömmas antar jag. Men 2 bra saker hände. Var på vattengymnastiken, det var exakt vad min kropp behövde igår. La dessutom ut på fb ett nytt armband jag gjort. Såldes omgående. Fick dessutom beställning på 3 till, men icke. Hade bara material till 3 st. Det är det som är bra, det ska inte finnas en uppsjö av likadana armband.  

Idag däremot ska bli en bra dag, har legat i sängen och "pratat" med sonen på morgonen. Han är lycklig. Då blir jag lycklig. Tyvärr så kan vi inte beställa flyg till Sydney så här långt i förväg. Vi måste beställa med avbeställningsskydd eftersom vi inte vet något om min kondition i oktober. Det går inte försäkringsbolaget med på. Eftersom jag vet att jag har en sjukdom idag som kan försämras så vi inte kan åka då, så går dom inte med på det. Nehe. Så det får istället bli en "sista minuten" biljett när den dagen kommer. Kanske likabra det. Vem vet, han kanske befinner sig någon annanstans då varje fall.

Igår kväll ringde IdiPidi, -mormor du hämtar väl mig i morgon! I morgon? Men varför i morgon, jag hämtar ju dig på torsdagar? - ja, och i morgon är det torsdag! Hon hade redan på morgonen talat om för sin mamma att i morgon behöver inte du komma mamma för då hämtar mormor mig :-* Hennes mormor kan ibland vara en virrpanna som inte ens har koll på dagarna. Alltså, idag är det tydligen torsdag och jag ska hämta en Prinsessa och ha en alldeles underbar dag, återstår att se vad vi hittar på :-D Jag har ingen bil idag för den har jag lånat ut, men jag får låna Görans så det löser sig.

Sitter fortfarande i sängen och väntar på att kroppen ska tillåt mig att kliva upp, men snart ska det bli full rulle kanelbulle! Det känner jag på mig :-D