.......... Är med och styr i mitt liv. Till viss del. Jag vet inte hur mycket och jag vet inte vem/vad du är. Eller ens om du finns. Vi kan säga, dessa energier som styr mitt liv åt olika håll då och då! Det lät bra  :-\ 

Tack ivarjefall för att idag inte är igår. Eller tvärtom. Eller jur. Det nu blir. =-O Jag kände mig ju smårisig igår. Idag är jag fruktansvärt risig. Vaknade inte förrän 15.03 då av att Julia väckte mig, hon tyckte nog att, nej, nu får det räcka, ska människan aldrig kliva ur sängen. 

Tänk om detta varit igår? Då hade jag omöjligt kunna åka iväg med tjejerna. Vilken katastrof. Kanske värst för mig. Hade idag varit igår. Då hade jag nog gjort av med alla tårar jag har sparat ihop till nu, så till den grad att jag blivit uttorkad.

Jag var uppe en sväng i morse vid 8 tiden, jag ska inte ta till några detaljer, men jag tillbringade 45 minuter på toaletten. Alla kroppsöppningar användes. Förlåt min frispråkighet. Magsjuka? Vet ej. Hosta? Ja. Förkyld? Nja. Darrig? Ja. Huvudvärk? Ja. Feber? 38

Fick mer eller mindre krypa tillbaka till sängen, reste jag mig upp höll jag på att svimma. Skulle jag vara tvungen att ringa hem Göran? NEJ! Kan själv. Men jag tog med telefonen ner i sängen. Bara ifall att. Somnade.

Jag måste ta tillbaka lite av mitt lägenhetsbekymmer/ilska igår. Tror det blev både en tupp och en höna av ett ägg. Hursomhelst så är det nu utrett mellan mig och förra tjejen. Alla glada och nöjda igen. Men en sväng till Stockholm måste jag nog klämma in en dag inom kort. 

Ikväll har bygdegårdsföreningen sitt årsmöte. Utan mig. :-[ Jag stannar där jag nu befinner mig, i sängen.