När jag vaknade hörde jag att Göran var hemma. Jag stapplade ner och frågade varför han var hemma och slöade? Svar: söndag. Ok!

I fredags kom Lilla familjen hit. Tacofredag beställt. Tacofredag blev det. När barnen somnat satt Elin och jag och tillverkade lite armband. Så underbart att få umgås bara jag och min älskade tös ibland. Det blir inte så många tillfällen till det. Göran var på middag, Tom var chaufför. 

Vi startade dagen med frukost hela högen i våran säng. Smulor? Ja, massor. Går att åtgärda!

Sedan åkte Ida med sina päron till generalrepetitionen av Mello. Hon var så lycklig och finklädd att ingen hade slagit hennes klädsel :-D svart och glitter.

LillSessan skulle vara kvar hemma mos mojmoj och Göran själv. För första gången. Hon har tjatat hela veckan om det  :-*. Nu åker vi skrek pappan, NEJ skrek liten, inte jag. Verkade som att det här skulle gå klockrent! Och det gjorde det. Hon bakade ca 8 gånger. Själv som Ida. Hon får hållas, ca 75% av allt hamnade utanför. Men vad gör väl "lite" kladd? Så städade vi i lekstugan, tvättade mattor och dukar, hon är nu expert på min tvättmaskin.

Jag har ju alltid varit lite orolig att vara själv med henne, hon är bara 3 1/2. Jag och min kropp är ju inte på topp liksom. Men Elin hade pratat ihop sig med sin bästa bonuspappa, han skulle vara hemma och vara med oss. Göran och LillSess låg nog ca 1 timme i badtunnan.  

Vi hade en alldeles underbar dag. Det var ju inga problem alls. Hon bjuder på så många skratt så hon förlänger livet för mig. Dessutom hade jag en bra dag, ingen feber, så allt kändes så lätt. Jag var så glad, lycklig och nöjd hela dagen :-D 

Rätt som det var stod resten av Lyckliga familjen i dörren. Nu? Redan? Hm.

När dom satt fastspända i bilen skrek LillSessan att - mojmoj, jag kommer till dig på söndag, då ska jag vara själv hos dig! StorSessan såg måttligt road ut.  =-O  Hon har ju faktiskt ALLTID haft ensamrätt på mig. Kan bli en spännande framtid. Nåväl. Ida och jag har ju ivarjefall alltid våra torsdagar. Dom är heliga!

Jag har faktiskt världens finaste familj, varenda en av dem. Jag har varit låg en längre tid nu, men nu är det dax för förändring. Positivt tänkande. Jag kan ju inte ha det bättre än vad jag har. Tja, förutom all skit, men den sopas nu under mattan!

Håller på att förbereda min utesittarplats!