Förbaskade sk...t. Efter att ha dragit med infektion, som jag antar att det är (egendiagnos) i 4 veckor nu,så kände jag mig bra för 3 dagar sedan. Igår till och med mådde jag bra. Feberfri och pigg. Krattade i trädgården. 

Det var då det >:o 

Idag vaknar jag återigen med feber, hosta, huvudvärk och ont i kroppen. Det kropps onda kan ha att göra med krattningen. Men knappast febern. 

Jag blir så besviken, skulle ju äta lunch med min Ylva idag :-( sen ville jag hem och fortsätta kratta. Det var så underbart att röra på kroppen och resultatet blev så fint. 

Dessutom har det hänt något mycket tråkigt. Jag lärde känna en kvinna vid namn Ingela i november. Vi träffades över en lunch i Enköping. Jag skulle följa med henne på en internationell Malignt Melanom träff över en helg i Uppsala. Folk från hela världen skulle komma. Jag kom aldrig iväg på grund av att jag blev sjuk. Dagen efter vår träff åkte hon iväg till sin dotter i canada för att hälsa på i en månad.

I fredags dog Ingela. Hennes behandling slutade fungera. Tumörer och metastaser tog med blixtens hastighet över hela hennes kropp. 

Har nu pratat med onkologen, väntar på att jourläkaren ska ringa upp mig. Själv tror jag, återigen egendiagnos att detta inte har med min sjukdom att göra. Men det visar sig väl snart. Hoppas att jag får komma in för ordentlig provtagning och ev röntgen. 

Fortsättning följer snart!