Doktorn ringde upp mig efter en kvart. Han ville att jag skulle komma in till onkologen så han fick undersöka mig och ta prover. 

Jag åkte dit, raka spåret in på doktorns rum där han lyssnade på lungorna osv. Kallade på en sköterska som tog akutprover, beställde en akutröntgen. 

Fick sitta och vänta i 10 minuter på röntgen, sen var det bara att åka hem. Stoppade som vanligt Lyckostenen som jag har fått av Nicke och mitt fyrklöverarmband som jag fått av Elin i strumpan  :-P när jag röntgades. 

Jag fattar bara inte, ALLT fungerar så klockrent på onkologen, allt, hur kommer det sig att det förmodligen är enda stället på hela lasarettet som fungerar? Dom har ett sätt att samarbeta som är makalöst. Dessutom är dom så vansinnigt trevliga, så jag antar att varenda en av den personalen är handplockad. 

Efter 2 timmar ringde doktorn och berättade att min röntgen såg jättebra ut och mina prover visade inte på något annat än virus. Jaha, bara att bita ihop och vänta. Men det känns så mycket bättre när jag har blivit kontrollerad. Jag känner mig tryggare då. 

På kvällen blev det hämtpizza och tidigt sängläge.

Onsdag morgon. Helvete. Mår verkligen inte bra. 38,4 i feber. När febern går över 38,5 bryter dom min behandling. Det är det absolut sista jag vill. Jag avvaktar tills i morgon och ser vad som händer. Det här innebär alltså att jag för 4e gången måste avboka min massage och att det inte blir någon vattengymnastik för mig idag. 

På ett sätt var det bästa onsdagsmorgonen. Vaknade till ett meddelande från Nicke. Han lät glad. Hade fått provjobb som bartender. Hoppas, hoppas att han får jobbet. Han vill verkligen ha ett jobb, men det är så svårt eftersom han bara får jobba i 6 månader, för att sedan jobba som volontär på ngn farm. Jag förstår mig inte på deras regler. 

Nu ska jag pimpla i mig en kopp te för att sedan sova en stund igen.