Hämtade min PidiPhu på fritids. Åkte hem till henne så hon fick ut och åka roller blades. Det tar sig  :-D Blåslagen och sönderskrapad hindrar inte henne =-O 

Hade en riktigt bra dag, var full av energi så vi ringde till mamman och frågade om vi fick hämta lillsyrran Lovis på dagis. Mamman ringde dagis och förvarnade. Är det "fel" person som kommer och hämtar barnen så släpps dom inte iväg. Bra. Mycket bra. Minimerar alla hemska felutlämningar av barn. Lovis skrek av lycka när vi kom. Vi tog en promenad hem till dom. Ida cyklade. Eftersom jag kan lita på henne till 99% så fungerar det. Säger jag att du stannar vid den skylten, eller vid den stenen el liknande så gör hon det. Tvärt! Vi lallade på i Lovis takt, helt ostressade, det får ta den tid det tar. Inga "kom nu, skynda dig nu" Jag har all tid i världen och den ger jag barnen. 

Vi gick till kiosken och handlade glass, satt i solen och myste. 

Väl hemma åkte bladesen på igen, Ida har en killkompis som är lite äldre, han hjälper henne med skydd osv. Lilltroll hoppade studsmatta. Så kom då mamman och tog över. Hm. Nåväl, om jag mår bra på torsdag, vilket jag räknar med så ska jag hämta båda mina hjärtan igen. 

På fredagen ringde Åke, min chef, och jag blir alldeles galen av längtan till jobbet. Jag har faktiskt inte tid att gå hemma sjukskriven. >:o  Jag har massor att göra på jobbet!

Så kom lördagen som jag sett fram emot, höll mina tummar så dom blev blå att jag skulle må bra. I varje fall just denna lördag. Förmiddagen var ingen bra tid för mig, jag var ledsen och grät. Gång på gång. Jag hade en massa knäppa, jobbiga tankar som jag inte kan dela med mig av. Jag gick och grubblade och funderade, och grät. :'( 

Vi är 4 tjejer som hållit ihop sedan vi var 16 år. Men sen har vi gift oss, gift om oss, skaffat barn, skaffat barnbarn, flyttat osv. Så nu hade vi 4 inte träffats på 15 år. Tjejerna kom fullpackade med mat och dryck. Vi hade ett fantastiskt dygn. Vi hade ju 15 år att gå igenom. Oj, vad vi pratade, åt, drack (bubbelvatten för mig), badade tunna, åt och drack ännu mer. Kl 01 tog jag slut och kröp ner i sängen. 

På morgonen var det frukost i min säng. Så bortskämd jag blev.

När tjejerna åkte hem var jag så laddad med energi. Så glad. Det här dygnet gjorde mig så otroligt gott.

Tog en promenad i stormen på eftermiddagen. Jag höll på att blåsa omkull >:o några gånger fick jag sätta mig ner med ena knät i i vägen för att inte dra omkull. Det var skönt. Jag rensade huvudet. 

Nu dag, ny vecka, ska försöka byta ut dom negativa tankarna.