Dagen för röntgen. En större röntgen än vanligt eftersom jag har ont bakom mitt ena öga. 

Igår var jag en timme i himmelriket. Taktil massage hos Anne. Hade med mig några armband som hon fick välja på i present. Hon kunde inte bestämma sig, så det blev 2 st :-D Efteråt träffade jag mina bästa kollegor på en Grekisk kolgrill i Eskilstuna för att fira av Jalle som slutat. 1 timme som får mig att glömma.

Var så fruktansvärt trött när jag kom hem att jag kröp upp i min fåtölj och somnade. Göran kom hem och fick äta min doggybag till middag som jag hade tagit med mig. Själv kunde jag inte äta i går. Jag sov. Jag somnade om i fåtöljen tills det var dax att krypa ner i sängen för att sova ännu mera. 

Just nu känns det väl så där. Jag har ont. Jag är hypokrondisk. Jag har ångest. Jag är trött. Jag har fått nog. Jag vill bli frisk. Jag grubblar alldeles för mycket. Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag är inte på topp just nu.

Dessutom har vi fått hyresgäster. Dom där små svarta djävla myrorna som kommer var år. I år ger dom sig inte. Dom ska stanna. Tror dom. Myrgift i små brukar hjälper inte. Gränsen var nådd när dom en morgon hade invaderat kylskåpet? Så på torsdag kommer Anticimex, då blir det krig.  

Dessutom har min lyckosten från sonen gått i bitar igen. Min älskade dotter har jag ju på nära håll, hon finns alltid bara en liten bit ifrån mig. Sonen har jag i lyckostenen. Blev som vanligt galet ledsen och grät hinkvis. Skrev till honom och berättade. Fick svaret att den har nog gjort sitt nu och han ska skicka över en ny. Limmade ännu en gång så jag hade klister upp till armbågarna. Måste ha den idag, i min strumpa när jag ska på röntgen. Där trycker jag ner stenen från sonen och mitt fyrklöverarmband från dottern. Kalla mig knäpp. Det kan jag ta  :-\