Det stora som hänt är att Frodo kom tillbaka efter 5 dygn. Maken och jag satt vid köksbordet när han säger att jag hör en katt jama! Båda rusade till dörren och öppnade. Jodå, där satt han den lille rymmaren och jamade. Han hade helt klart fått nog av rymmarlivet. Kastade sig över matskålen. Kastade sig över oss. Så kelig så det var inte sant. Tyvärr alldeles full med fästingar. Annsan var just då på väg ut till oss med sin gammelkatt för att försöka locka fram Frodo. Lyckan var fullständig. På kvällen höll jag honom i famnen och Göran plockade fästingar. Han låg som en Ragg Doll och bara spann. Njöt verkligen att bli av med dom. IdiPidi sov hos oss så Frodo och Göran fick sova i annat rum. Frodo var alldeles galen av kelning hela natten. Han är verkligen en mysig katt. Nu går han inte långt utanför tomtgränsen. Håller sig i närheten av mig när jag är ute i trädgården?

Den andra händelsen var att i går Skypade jag med Nicke i 1 1/2 timme. Första gången sedan september. Det var skratt och det var tårar. Från båda två. Så underbart. Han trivs inte New Castle. Tyvärr. Andra planer på G.

Det kanske finns någon som vet ett sjukhus i Stockholm som tar emot läkarstudenter. Lara måste ut och praktisera igen, som hon gjorde i Nepal. Så varför inte Stockholm denna gång? Tacksam för tips!

Idag är det tisdag, tisdag är lunchdags med X svägerskan. 

Idag kommer dessutom min tankini från Örebro. Måste prova den omgående och skicka med vändande post om någon del inte passar för att byta. Tack snälla, söta Eva för all hjälp, och allt besvär  :-* Du är en ängel. Eftersom vi i det tjejgänget har känt varandra i 40 år, så vet jag att ingen av oss har vita vingar :-D Vad gör väl det? Kul hade vi :-[ 

Om 9 dagar fyller min dotter 30 år =-O vad hände? Samma dag fyller sonen 26. Hon önskar sig en cykel, jag vill ge något roligare. 

I morse när Göran gick släppte han tydligen ut Frodo, nu ville han in och låter som en mistlur, finns inte en chans att missa honom. Han lärde sig en läxa, den goa lilla katten  

Läser just nu en bok som heter "Att stå bredvid cancer" av Ola Ringdahl. Hans dotter fick cancer som barn och hans fru. Han vet vad det betyder att stå bredvid. Många kloka ord i den boken. 

Det står tex att något av det allra viktigaste är att ha en närstående med sig när man får ett cancerbesked. Den hör boken borde personalen på kirurgen läsa. Med tanke på att dom 2 gånger har serverat mig obotlig cancer genom att bara dumpa beskedet i mitt knä. Tack och lov hade jag första gången Elin med mig och andra gången Göran med mig. För på deras kallelse står det absolut ingenting om att man bör ha någon med sig. Fullkomligt URUSELT. Kirurgen i Eskilstuna får verkligen tummen ner!