Vaknade av att maken väckte mig för tablettintag. Jag har så förbannat ont så jag kan inte sätta mig upp själv i sängen. Hatar! Sen smörjer han in mina axlar och bäddar ner mig igen. Älskade, fina make :-* 

För mig är alla dagar lika. Med skillnad att på helgen kommer min IdiPidi hit och sover ibland. Helgen som var sov hon här en natt, på dagen bakade hon en kaka. Eget recept som hon skriver upp innan hon börjar. Jag låg på köksgolvet och halvsov, mådde sådär och hade ont. Kakan hon gjorde blev så perfekt att den kunde vi bjuda våra gäster på som dök upp på eftermiddagen. Makalösa 7 åring  :-* 

Annars har hon inte så mycket tid för mormor längre. Bra. Ulvhälls trädgård som dom flyttat till är nog det bästa stället ett barn kan växa upp på. Det kryllar av barn, alla leker med alla, vilket gäng dom är ibland. I samma radhusområde växte jag upp, sedan växte mina egna barn upp där. Allt går igen och stället ör otroligt populärt att bo på. Dessutom har dom egen badstrand, så Ida och pappa Tom brukar ta ett morgon dopp innan frukosten på sommaren. 

Tankinin kom igår :-D den var som sydd för mig! Helt perfekt.

Sen fick jag en släng av jobblängtan. Bästa chefen ringde och kollade läget. Jag önskar alla jag tycker om en sådan chef. Dom växer inte på träd!

Igår kväll vid 23 tiden satt jag i min kära fåtölj tillsammans med Frodo. Hade ställt upp paddan och tittade på Hollywood fruar. Har inte sett det på många år, herreejösses vad jag skrattade. ÄR dom så korkade eller spelar dom idioter? 

Då blir det kolsvart i huset =-O satt blixt stilla en stund och funderade. Då kom strömmen tillbaka. Gick upp på övervåningen och tittade ner mot gårdsplan. Det lyste i verkstaden? Någon som micklar med strömmen och tänker göra inbrott. Tror att det går att klippa av larmet utan ström kanske? Då gick strömmen igen. Rusade in och väckte maken. Han upplyste om att allt är som det ska. Det tänds i verkstaden en stund om strömmen bryts och kommer tillbaka. Han vände sig om och sov vidare. Hur kan man vara så lugn? Jag ville inte vara uppe själv längre utan gick och la mig. Fjolla? Ja, ibland :-[ 

Idag har jag inget inbokat. Ta en tur med dammsugaren kanske? Ska tänka på saken. Dessutom behöver jag fortsätta med att röja ur garderoberna. Har en tendens att påbörja saker, men inte avsluta. Hm. Inte likt mig. Måste bara, för det ser ut som ett ras på övervåningen där jag har plastbackar ståendes överallt. Dessutom har jag 2 st tyggarderober fulla med långklänningar, den ena snyggare än den andra. Dom ska jag packa ner till tjejerna. Dels har jag ingen nytta av dom längre, inte så ofta det är sådana fester längre, dels kan jag inte ha dom. Har bytt storlek. Slut på glitter och glamor ;-) 

Lunchen igår var en av veckans höjdpunkter. X svägerskan Ylva är en av mina goaste vänner! En sådan som jag är oerhört tacksam att ha i mitt liv. 

Dags att ta tag i dagen!