Först. Nu förstår jag varför jag sov mest hela lördagen. På söndag morgon vaknade jag med mer än vanligt ont i kroppen. Givetvis tillsammans med feber. 

Kl 13 skulle vi till grannarna på födelsedagslunch. Jag gjorde mig i ordning. Försökte till och med ta på mig mascara. Gick sådär kan jag väl säga. Jag skakade så det mesta kom utanför. Det var då jag gick och kollade min feber. Satt sedan finklädd vid köksbordet, händerna skakade som asplöv, ledsen för att jag inte kunde följa med. Jag blir så besviken på att jag aldrig kan planera något, att det inte är jag som styr mitt liv, utan sjukdomen. Resten av dagen satt jag i min fåtölj, ledsen och besviken och gjorde armband och tittade på en serie jag blev rekommenderad. Mest ledsen var jag för att min Lill Prinsessa ringde och ville att vi skulle komma och titta på henne, för hon har lärt sig cykla. Det var i söndags som hon knäckte koden. Hon har föräldrar som är så förståndiga, dom har vägrat stödhjul, utan tänkte vänta tills det var dax istället. Då hoppade hon upp på cykeln och åkte iväg. Själv. Sådär bara. Mormors Lovis 3 år. 

Igår vaknade jag feberfri? Jag bestämde mig för att ta bussen in till stan, bilen var utlånad. Skulle lämna av armband på Elins jobb. Stressade som tusan, men insåg att jag skulle inte hinna med bussen. För ett år sedan hade det inte varit några problem, men det är vid dessa tillfällen jag inser att jag är inte längre samma Marie. Ringde Göran som kom och skjutsade mig till bussen. Min bästa gubbe  :-* 

Tog upp telefonen för att kolla tiden, är ju inbiten klockvägrare. Stendöd telefon. Lyckades inte få igång den. Tillslut testade jag dubbelkommando. Telefonen ruskade till. Hm. Testade igen, samma sak. Då ringer min telefon, eftersom det inte fanns någon bild fick jag dra med fingret på ett ungefär. Det är min syster som ringer och frågar om jag är i nöd eller om jag fibblar med min telefon =-O Ähhhhhhhh?

Alltså, om man trycker in 2 spec knappar samtidigt, länge, då går det iväg ett nödanrop till 3 av mina närmaste. Där står att jag befinner mig i nöd och så skickas det med en karta var jag befinner mig. Hade ingen aning? Men är glad att jag lyckades med fenomenet, för det är bra att kunna göra skarpt. 

Handlade bort halva inkomsten hos Tina på Skapa affären. Nu ska här göra makram'e fotlänkar. Igår kom ett paket med tusentals pärlor jag skickat efter :-D Sommaren är räddad.

Gick till Elins jobb, en skaplig promenad, det behövde jag, hade gott om tid så jag kunde gå i min egen takt. Följde med henne och hämtade mina Prinsessor. Lycka. Får kolsyra i hela kroppen av glädje. Ida bestämde att vi skulle åka till Café Prinsen och fika. Avslutade med att endast titta runt i leksaksaffären. Äntligen fick jag sedan se Lilltroll cykla. Hon är makalös, men jag blir nervös. Hon tittade mera bakåt för att se så jag tittade på henne än framåt. 

På kvällen kom Frodo tillbaka igen. Vi gör ett nytt försök med honom. Han är ju så mysig, måste bara lära sig att det är inte han som står högst i rang här. Dessutom inget mera bita. Förra gången var faktiskt mitt fel. Jag tog på honom när han var stressad och full av adrenalin. Han och Julia höll på att göra upp om sängplatsen. Då tar jag på honom, han vänder sig om och hugger mig. Självklart trodde han att han blev anfallen bakifrån. 

Gör om, gör rätt!

Idag ska jag få vara med på avslutningsfest på dagis :-D Vilken tur att jag vaknat upp med skaplig kropp utan feber!