Lämnade tillbaka min älskade Prinsessa IdiPidi. Jösses så tyst och tomt det blir. Men jag märker att det tar på krafterna, även fast hon sköter sig själv :-) Dagen efter sov jag mest hela dagen. En sådan där dag då jag sov mer än jag var vaken. 

På midsommarafton kom min Bästa Lilla Familj hit igen. Jag blir glad i hela kroppen. Vi började med en riktig midsommartårta med jordgubbar tillsammans med grannarna. Sen gjorde min Älskade tös Elin kransar till tjejerna. Jag är så glad att dom vill fira med oss "gamlingar". Tanken finns ju alltid i bakhuvudet. Det kanske är sista........

Känns inget vidare att se sig själv på bild, att se hur jag har förändrats detta senaste år :'( 

Sen blev det dans runt midsommarstången. Vi hade nog den märkligaste i detta långa land. Vi kan väl kalla den liten och smidig. Storleken spelar uppenbarligen ingen roll, för kul hade vi  :-D 

Tjejerna tillbringade lika mycket tid i badtunnan som på torra land :-* 

Kl 5 kom grannarna tillbaka, men en skottkärra full med mat. Mina Prinsessor älskar mat, så ett smörgåsbord är drömmen för dom. Den nyrökta laxen trodde jag Ida skulle föräta sig på. Det är en ren fröjd att se dessa barn äta. Sen följde en lugn, skön och härlig midsommarafton som passade mig som handen i handsken. 

Det enda som gjorde himlen mörk var att jag fick besked om att en vän i från min rehabvecka hade lämnat oss dagen innan. En otroligt levnadsglad, pigg och aktiv person. En tjej som var något yngre än mig, en tjej med yngre barn som alltså miste sin mamma. Det är nackdelen med att få nya vänner som har cancer, man vet aldrig hur länge man får behålla dessa :'( 

Jag såg en artikel angående en ny behandling på akademiska sjukhuset. En behandling som jag vill vara med i som testperson.

"""Som första sjukhus i världen behandlar Akademiska patienter med en ny antikropp mot spridd cancer. Antikroppen, som stimulerar immunförsvaret, injiceras direkt i metastaserna, i stället för via blodet som tidigare behandlingar av detta slag. Behandlingen ges inom ramen för en klinisk studie.

– Målgruppen är patienter med spridd cancer, till exempel malignt melanom och njurcancer, som redan fått etablerad behandling. Antikropparna ges som injektion varannan vecka direkt in i dottertumörerna och förhoppningen är att immunsystemet ska aktiveras och även angripa de metastaser som inte behandlas, säger Gustav Ullenhag, docent och överläkare på onkologikliniken, Akademiska sjukhuset, huvudansvarig för studien."""

Jag mailade till den ansvarige onkologen som omgående svarade mig att jag först måste genomgå den behandlingen jag går på nu. Sen måste jag genomgå ännu en behandling, även den triggar immunförsvaret. Sedan kan jag be min onkolog att skicka remiss på mig. 

Tog upp detta med min Andreas, men tji, så enkelt är det tydligen inte. Jag tillhör INTE det landstinget??? 

Mitt landsting betalar inte för att jag ska få vara med i den gruppen? Helt otroligt. Hur är detta möjligt? I så fall måste jag be om en second opinion, alltså be om en annan läkare, tex i det landstingen. Sen kanske. Det kan finnas en möjlighet till, och det är om jag skriver under på att jag själv betalar mina omkostnader. 

Vad som ingår i dessa omkostnader vet jag inte, men det tänker jag ta reda på. Är det möjligt, så ja, självklart betalar jag! 

Vi är ju inte så otroligt många, än så länge, med just denna cancerdiagnos. Alltså kan det inte finnas alltför många att välja på, och jag är villig, jag är intresserad, om jag är rätt person, varför då inte plocka ut mig till testgruppen? 

Jag vill. Jag vill. Jag vill!