Dom nya tabletterna tog fullständigt mitt liv ifrån mig. Jag sov 18 timmar/dygn. När jag var vaken hade jag feber, frossa, svetten rann om mig, rusande hjärta, skakade, fullkomligt tömd på energi. Jag hade mardrömmar så jag nästan inte vågade somna om varje gång jag vaknade till. Kunde inte ens få i mig mina näringsdrycker. Vikten rasade.  Orkade inte ens gråta längre. Vaknade till ibland när Göran tog på mig för att kolla om jag levde. 

Min goa vän Cicci sa till mig att ring nu! Vänta inte för att se om det blir bättre. Jag ringde och pratade med en sköterska. Man ska inte sitta bakom en pelare på ICA Maxi och prata med doktorn. Det blir inte bra. Jag hade stoppat i mig för mycket. Fick nya regler. Helt sluta med akutpillerna! Bara ta alvedon och dom långtidsverkande, du måste dricka minst 6 näringsdrycker om dagen  =-O Och du måste ut och gå. Nu låter jag som en mamma sa hon till mig när hon mässade. Men det var ju just det jag ville, att någon talade om för mig vad jag skulle göra. Sagt och gjort, så blev det. Igår var något bättre, jag gick ända till postlådan ;-) . Men alvedon fungerar inte på mig längre. Tyvärr. Jag har hittat en lösning som passar mig, på egen hand. Säkert inte vad sköterskan skulle gilla, men jag måste få mitt liv tillbaka. Det är bara tillfälligt för att orka stå på benen när vi åker till Yasuragi idag. På måndag får jag ringa och be att få gå tillbaka till den tidigare medicineringen. Visserligen får jag då tillbaka min värk, men det tar jag. Hellre fruktansvärt ont, så ont att jag måste få hjälp att sätta mig upp, men jag får tillbaka mitt liv igen. Det här var det värsta jag varit med om. Morfin passar uppenbarligen inte mig :-\.

Jag är inte i stånd att köra bil. Elin vågar inte köra bil i Stockholm. Hm. Problem?

Nejdå, eftersom jag har bästa maken så tar han semester och skjutsar oss, sen åker han till min syrra och svåger och sover över och kommer och hämtar oss imorgon :-*  Fina, goa, älskade make! Önskar jag kunde göra något tillbaka, vet bara inte vad för tillfället.

Allt löser sig, jag känner mig skaplig idag, vaknade kl 6 när Göran stoppade i mig mina giftpiller, lyckades för första gången inte somna om >:o så vi kommer iväg och ska ha ett underbart dygn jag och mina älskade tjejer. Jag stoppar väskan full med näringsdrycker!