Inatt vaknade jag av frossa så att sängen stod och hoppade. Febertopp! Tog på mig en tjocktröja, lade dessutom på mig badrock och överkast. Tog 2 tabletter och somnade om.

Några timmar senare vaknade jag av att något rörde sig i sängen =-O det var svetten som rann om mig. Av med allt jag packat på mig, somnade om. Febern låg på 38.5 så jag passade på att ta mina giftpiller. Stiger febern över 38.5 måste jag sluta ta dom. Vilket alla vet vid det här laget att jag INTE vill.

Vi befinner oss på Ålands norra udde. Här har dom byggt upp ett hotell och semesterby. Vansinnigt vackert och smakfullt gjort. Skulle gärna stanna, men det fanns inga rum lediga mer än denna natt :-( 

Tack gode Gud för min älskade padda. Det var bara att koppla upp sig och boka ett rum i Eckerö i natt istället. Det blir bra, då är vi på plats när vi ska åka hem i morgon. 

En sak är vid detta laget uppenbart. Jag ska inte åka på semester. Så fort jag lämnar Sveriges gräns, ja, då blir jag sjuk >:o 

Men jag fattar inte det riktigt. Varför får jag feber, bara så där rätt som det är? :-\ Ingenting annat felas, bara feber. Måste fråga Andreas.

Just nu kom min älskade make med kaffe och macka till mig. Jag går aldrig upp och äter frukost. Så när han ätit klart, tar han alltid med en kopp kaffe och macka till mig :-* Nu när han lämnat av min frukost gick han ut på en promenad. Det gör mig glad.  

Jag vill inte hindra honom från att utforska stället. Jag vill inte att han ska tro att han måste göra mig sällskap. Han är min klippa, han pysslar om mig och tappar aldrig tålamodet med att jag inte längre är den gamla vanliga Marie.  :'( 

När han kommer tillbaka är jag redo för att packa ihop och dra vidare. Febern kan jag förhoppningsvis hålla i schack med tabletter.