Checkade ut från hotellet och åkte iväg till båten som skulle ta oss hem. Den här dagen blåste det. Mycket :-( 

Som passagerare gick jag ombord medan Göran fixade bilen. Jag gick direkt och ställde mig i kön till smörgåsbordet som Göran hade beställt till oss. Vi fick våra platser och båten la ut. Började genast att gunga oroväckande. Hm.

Jag lyckades äta en ägghalvor och 7 räkor. Thats it. En ganska dyr måltid alltså. Göran åt gott av den kalla maten men när han skulle hämta varm mat, och var tvungen att hålla sig i något pga att båten rullade, nja, då vände han om, tappade matlusten. Betalade vårat vatten och gick.

Gick in i affären, hade en sak jag skulle köpa. När jag står och betalar känner jag att NEJ, va fan, det här går inte. Sprang genom båten mot toaletten som jag hade spanat in tidigare. Göran satt på golvet utanför reception och jag kastade mina inköp på honom och kastade mig in på toan. Ledig, tackoch lov :-\ .

Ja, där låg jag på knäna, hängandes över en toalettstol. Jag ska inte gå in på flera detaljer. Men min ägghalva och mina räkor blev jag av med.

När magen var tom nästan kröp jag ut till Göran och la mig på golvet, där blev jag liggandes med stängda ögon tills vi var framme. Jag som tänkt mig att vinna ännu mera pengar.

Det tog på krafterna, sov hela vägen hem. Vi var bortbjudna på middag, men Göran fick åka själv. Snacka om klen brud :-[ 

Igår var en ok dag. Pysslade lite i trädgården.

Jag däremot vaknade jag med ont här och ont där. Inget symmetriskt system. Ena foten, ena knät, ena handleden, en armbågen och så vidare. Hatar att ha ont. Talar inte om att jag har ont, men när Göran frågar hur jag mår, ja, då måste jag ju berätta. Suck :'( 

Idag fyller min LillPrinsessa 4 år. Jag fattar bara inte var tiden tar vägen? Hon och syrran som fyller 8 om 1 vecka fick varsin Furbi. Lovis bara skrek av glädje, det låter i paketet! Min energibehållaren fylldes på. Fick även träffa syrran och svågern en stund. Så skönt  :-* 

Inte helt otippat fick vi den stora Sessan med oss hem. Middag, pizza. Ida frågade mig i bilen hem, mormor vad gör du hemma hela dagarna? Tja, vad svarar man på det. Hon fortsatte tjattra så jag behövde inte svara på frågan.

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag lägger mig samtidigt som Sessan, då får jag mina timmars sömn som den förbaskade kroppen kräver. Skönt. Dessutom sover jag så vansinnigt gott när Ida sover hos mig. :-D