Och genast slog jobblängtan till, det bara small, som om jag befann mig i Malmö i närheten av alla dessa granater dom kastar vilt omkring sig där. 


Det är omorganisation på avdelningen, nya personer in. Det gör mig så oerhört glad att jag fortfarande räknas, att jag hela tiden får följa med på resan, att dom ringer mig och berättar vad som händer hela tiden :-D Jag saknar mina kollegor, och jag saknar mitt jobb. Satans skitsjukdom. Försvinn ur mitt liv. Nu >:o 

Tjejen i facebook gruppen, den bara för oss priviligierade :-\ som jag skrev om. Som hela tiden var med och kollade vad hennes provsvar sa. Tyvärr så hade hon rätt ang ett förhöjt värde på ett av proven. Hon har blivit resistent mot medicinen. Tafinlaren fungerar inte längre på henne :-( Nu väntar hon på att få en annan behandling, MEN det kan dröja innan hon får den. Den är nämligen för dyr? Dom ligger i förhandling med läkemedelsföretaget angående priset. Under tiden står hon utan. DET ÄR FAN INTE KLOKT >:o det handlar om en ung kvinna med små barn. Ska hon kanske hinna dö? Hon behöver medicinen omgående för att eventuellt och troligen få några år till med sina barn. Jag blir helt förtvivlad :'( 

Jag bestämde mig i varjefall för att nöja mig med att få beskedet att provsvaret ser bra ut. Jag oroar mig för så mycket annat så det både räcker och blir över ändå. Jag litar på min läkare och sköterska. Dom hör av sig om någon förändring sker. 

Igår fyllde min IdiPidi 8 år. Veckan innan fyllde mitt LillTroll 4 år. Igår firade vi med att åka lilltåget i Mariefred och sedan avsluta dagen med hämtmat från Subway eftersom Ida fick bestämma dagens middag :-* 

När jag var till onkologen i måndags hade jag fikabröd med till personalen. Jag upplyste om att det var som tack för att den manlige sköterskan, som inte var sköterska, som en sköterska störde sig på att jag sa, hjälpte mig med att snabbt som ögat få Andreas att skriva recept.  Hon, sköterskan, som hade vaknat under sängen den dagen. Nu vet jag ivarjefall vad hon heter. Jag frågade helt enkelt. Bara så jag vet vem jag ska försöka undvika ;-)