Jag känner mig pigg? Jag mår bra =-O När sonen återigen flyttade in igår sa han att jösses, vad pigg och fräsch du ser ut. Då kom jag ändå direkt från gastroskopin. Då blir jag glad. Sådana kommentaren lyfter mig verkligen. Nicke lagade till middag på "vad som fanns hemma", vilken tur att jag har kantareller i mängd i frysen. Men i år måste jag fylla på förrådet.

Gastroskopin gick bra. Personalen är helt fantastisk. Jag tackar alltid ja till bedövning i halsen. Men den här gången sa jag att ni brukar alltid fråga om man vill ha lugnande? Ja, det brukar vi, men du har aldrig tagit det, du har alltid tackat nej. Jag fnissade lite och sa att jag tänkte att det kanske kunde vara kul att testa, kanske behagligt :-D Nej, du behöver inget lugnande, och jag lovar, det är inte behagligt efteråt. Min läkare såg ut som att hon tagit ledigt en vecka från gymnasiet för att jobba som läkare =-O 

Vi var klara på några minuter. Magsåret hade läkt, inte ens ett spår efter den. Vi vill alltid göra en efterkontroll, för att se så det inte är cancer istället för magsår. Tack. Cancer har jag så det räcker ivarjefall. 

Våran kryssning med Birka var ljuvlig. Vi tog en svit. Då får man egen lounge, man får gå på tidigare, har en egen hyttvärdinna och blir bortskämd med champagne på rummet mm. Hytten är en 2 rummare, till och med bubbelbadkar finns (y) På morgonen kom dom med en vagn med frukost. Kan varmt rekommenderas.