Av feber. Tillbringade hela helgen med mina lyckopiller. Alla mina 3 tjejer <3  Det gör mig så ofantligt gott  :-* Men det har blivit mycket promenerande. Visserligen jag i min takt, dom skuttandes i sin takt. Tänk om man bara hade en liten bråkdel av deras energi. Det är så nyttigt för mig att röra på mig, men fast jag bor i landet lagom så har jag fortfarande inte lärt mig vad som är lagom för mig :-\ Måndagen tillbringades med fötterna i högläge. 

I morse vaknade jag tidigt, 7.30. Uppenbarligen alldeles för tidigt. För när jag satt med min kaffekopp i handen så somnade jag. Igen. Eller så berodde det på att jag inte mådde bra och hade feber redan då? Istället för att fortsätta sova gick jag upp, tisdagar är ju min lunch dag med X svägerskan Ylva. Den vill jag för allt världen inte missa. En av veckans höjdpunkter. 

Efter lunchen skjutsade jag tillbaka Ylva till jobbet. Mådde inte bra, men tänkte att jag kanske har tråkigt och därför mår pyton. Så jag drog till Eskilstuna för att se om jag kunde hitta några smycken att göra om till egna armband på rean. Väl där så orkade jag inte gå i affärer, gick och tog en stor vaniljlatte istället. Passade på att köpa hem vaniljsirap till egna latte. Åkte hem igen.

Placerade mig på verandan, har fått beställningar på blå armband, så jag tänkte göra en bunt att välja mellan. Inte ens det fungerade, jag var skakis så det var svårt att pilla in tråden i pärlorna. 

Innan jag klev upp i morse "pratade" jag med våran "lilla" Sergej från Ryssland. Den lilla gossen, uppvuxen på barnhem, boendes hos oss på somrarna, är numera 2 barns pappa. Han envisas med att ringa mig, jag envisas med att inte svara. Vi kan inte prata med varandra! Han kan inte svenska, han kan inte engelska och jag har glömt min ryska. Han har idag hunnit bliva 20 år? Tack och lov har det gått bra för honom (y) 

Har nu förflyttat mig till soffan, nerkrupen bland en massa filtar. Tänkte försöka läsa ett par sidor i min bok. Jag som är van att läsa 3 böcker i veckan från min pendlingstid, hinner numera läsa max 2 sidor innan jag somnar :-(