Har fortfarande feber som kommer och går, nu har jag blivit vrålförkyld och fått en grym hosta. Ska prata med onkologen om 1 timme. Kanske någon borde lyssna på mina lungor? 

Jag måste ändå åka till onkologen för att hämta ut mina journalkopior som försäkringsbolaget har krävt in och nu ligger och väntar på mig.

Igår hämtade jag min IdiPidi efter skolan, hon hade sin kompis Alma med sig. Då kommer Idas fröken fram till mig och berättar att idag hade dom fått skriva vad dom tyckte var allra roligast att göra. Ida hade skrivit "att vara hos min mormor"  <3 Det värmer i ett mormors hjärta kan jag lova.

Tjejerna och jag åkte till bibblan, där låg dom i varsin saccosäck och läste. En underbar eftermiddag alltså :-D Sen gick vi till fiket och dom lekte i lekhörnan. Då kommer en kille i 20 årsåldern fram till mig med ett papper han vill att jag ska skriva under och ge honom pengar. Enl honom själv var han både döv och stum. Just då. Jag upplyste honom högt och tydligt, både på, svenska och eng om att det är FULT att lura av folk pengar genom att ljuga. Skäms! Han gick vidare till nästa person som skummade igenom och tänkte skriva på, jag gick dit och bad honom läsa igenom vad han just skulle skriva på, att han nästan blivit grundlurad. Dom varnar om detta både på tv och i tidningen. Han funderade en stund så sa han -så rätt du har, hur tänkte jag nu? Tack snälla du! Nu var den unge mannen mycket irriterad på mig så när han gick förbi drog han en lång harang på för mig obegripligt språk. Stumheten hade tillfälligt gått över? Då blev jag ännu mer förbannad och ringde polisen, vilket jag också ropade till honom. Killen var svarthårig, svarta byxor, svart tröja med en svart väst utanpå! Snälla alla! Gå inte på detta! Att säga att man samlar in pengar till handikappade barn och sen stoppar dom raka vägen ner i fickan är för mig såååå lågt. Förb....de pack >:o 

Tjejerna tyckte detta var oerhört spännande och Ida frågade vem jag ringde, polisen svarade jag, men varför mormor. Jag förklarar för er sedan när vi kommer till bilen så jag kan förklara i lugn och ro. Det var ok!

Min lilla IdiPidi är oerhört känslig och uppmärksam för att vara så liten. Hon visste att jag inte mådde bra, men rätt som det är stannar hon mig, tittar mig i ögonen och frågar -är du ledsen mormor? (då kom nästan tårarna) -nej mitt hjärta, jag är inte ledsen, jag mår inte bra bara. Hon är otrolig på att känna av mig :-* 

Igår var en bra dag, fast jag inte hade en bra dag :-\ Jag Skypade med min son i en timme. Det är nog ett halvår sedan sist. Vilken fantastisk känsla att få se honom, att få höra honom. Landet uppochner är ett land som är riktigt struligt. I söndags hade han packat sin väska för att åka iväg på sin 3 månaders volontäring, ute i buschen hos en gammal dam. Han ringde henne för att tala om vilken tid han skulle komma. Då berättar hon att det 2 dagar tidigare hade blivit nya regler. Man får inte längre volontära gratis. Nu ska man istället ut och jobba på tex en lantgård, MEN man ska ha lön, inte jobba gratis. Hon hade ingen möjlighet att betala honom. Då var det alltså bara att packa upp väskan. Nu måste han försök leta rätt på ett annat ställe att volontära på med lön =-O Låter nästan omöjligt så här sent. Jobbet han hade var han ju tvungen att säga upp sig från, pga att han skulle iväg. Så där står han nu. Suck  >:o Hur som helst kommer dom ivarjefall hem i början på december. Lara åker tillbaka i januari för att sedan återvända igen i april, OM hon får tag på något sjukhus där hon får göra sin 4 veckors läkarpraktik. 

Livet är inte lätt, livet ska väl kanske inte vara lätt? Men snälla, ibland kan det väl få flyta på lite smidigt ivarjefall?

Smiley smiNu var den unge mannen mycket irriterad på mig så när han gick förbi drog han en lång harang på för mig obegripligt språk. Stumheten hade tillfälligt gått över? Då blev jag ännu mer förbannad och ringde polisen, vilket jag också ropade till honom. Killen var svarthårig, svarta byxor, svart tröja med en svart väst utanpå! Snälla alla! Gå inte på detta! Att säga att man samlar in pengar till handikapp