Göran och jag hämtade finaste Elin som absolut också ville följa med för att höra hur mitt liv ev kommer att se ut inom en snar framtid. 

Fick träffa Dr Andreas, fick omedelbart en mycket bra känsla. Han förklarade så bra på våra frågor innan vi ens hann ställa dom. Både det positiva och det negativa. Jag tänker som det känns just nu inte använda mig av second opinion. Känns mer än bra med Andreas.

Han förklarade att jag just nu har 50% chans att få "många" år till med mina käraste. MEN det hänger på vilken gen jag har. 

Den ena genen är elak, men 60% som har den genen svarar åtminstone på behandling. Behandlingen botar inte, MEN stoppar upp, ev förminskar mina metastaser. Jag har redan bestämt mig för att det ÄR DEN JAG HAR  :-P

Den andra genen är en riktigt elak fan, den ger fan i att svara på all behandling Eftersom jag bestämt att jag inte har den elake fan, så har jag inte forskat vidare om den. Vill inte veta helt enkelt.

Vi kände oss nog alla 3 upprymda när vi gick därifrån, inställda på rätt gen!

Den 15 april ska vi tillbaka för att få veta!