Nu får jag lägga till sömnsjuka till allt annat jag dragit på mig. Hur mycket kan man sova?

Vi åkte till grannarna och åt lunch. Jag var trött, så trött. Dessutom frös jag trots att jag lånade tröjor. När jag kom hem var jag nerkyld ända in i märgen. Tände en brasa i öppna spisen och kröp ner i min fåtölj under en filt. Sov ända tills Göran kom hem från jobbet. 

Tänk vad pigg man känner sig efter ett par timmars sömn på eftermiddagen. Not :-\ 

Dax att göra sig iordning för nästa evenemang, middag hos Görans bror och fru. Mellan middag och efterrätt var jag tvungen att gå ut för en promenad runt huset för att piggna till. Vi förflyttade oss sedan till soffan, jag kröp ner i en fåtölj under en go filt. Inte bra. Mig borde dom sätta på en hård pinnstol. Det tog inte många minuter innan mina ögon började gå som flipperkulor i huvudet. Jag kunde bara inte hålla mig vaken. Fullkomligt omöjligt. 

För andra gången på 18 år sa jag NEJ, när Göran tackade ja till påfyllnaden i glaset. Jag måste hem. Göran tyckte vi skulle ta taxi eftersom jag var så trött, men jag vet att får jag bara frisk luft så piggnar jag till. Det blev bilen och det gick bra. 

5 minuter efter att vi stängde dörren hemma sov jag. Och sov. Och sov. Vaknade straxt innan 12 idag, hade då sovit i drygt 12 timmar. 

Så nu känner jag mig utvilad? Inte det minsta! 😴💤