Har dragits med feber hela veckan. Var in till onkologen i fredags för att ta prover. Den som tog proverna var den manlige personen som jag i somras råkade kalla för sjuksyrra till en annan av personalen. Som mycket otrevligt upplyste mig om att att han minsann inte var sjuksyrra. Tydligen en mycket känsligt ämne. 
Hur som helst så frågade jag honom om han hade fått smaka kakan som jag köpte till personalen, bara för att han så vänligt hjälpte mig med ett problem, och bara för att han var så hjälpsam så kom vi iväg till Åland några dagar. Jodå, meddelandet hade gått fram. Hans åsikt var att kan man hjälpa till, ja, då hjälper man till! 
Tack Kent! (y) 

Jag har inte hört något om provsvaren, så det är väl ett vanligt virus jag dras med. Idag är första dagen jag så gott som är feberfri :-D 
Jag la ut ett meddelande på FB ang killen som kom in på Multeum och tiggde pengar. Det delades i flera omgångar och tydligen hade flera råkat ut för honom. Nu stannade jag inte kvar efter att jag ringt till polisen, men tydligen så dyker dom alltid upp när man ringer dom för att jaga bort dessa lågt stående varelser >:o 
När jag var på onkologen så hämtade jag mitt kuvert med journalkopior som låg i receptionen och väntade. Stygg Hansa väntar ju på att få kopia på senaste besöket. Innan jag åkte hem så satte jag mig i bilen och skummade igenom journalen. MEN sista besöket fanns inte med?  :-\ Stoppade in nya pengar i automaten och gick tillbaka till onkologen. Receptionstjejen ringde till sekreteraren som efter mycket om och men hittade Andreas anteckningar. Hon hade alltså ännu inte skrivit in dessa. Suck. Jag har inte tidigare läst journalen, lite spännande läsning. Där stod tex att det alltid är jag, Göran och dottern som kommer på besök. Det stod också att jag är påläst, jag vet vad som finns och jag vet vad jag vill ha. Jag har ju alltid ett A4 papper fullklottrat med frågor med mig. Men Andreas hinner alltid svara på mina frågor innan jag ställer dom :-D  

Jag vill snarast få iväg papperna Stygg Hansa vill ha. Dessutom finns ju en person som vill ta tag i detta med sjukdomar/försäkringsbolag/spec spridd malignt melanom. Spridd malignt melanom är ett ämne som står högt upp på intresselistan sedan ett tag tillbaka. Lina Baldenäs tex var en ung småbarnsmamma som fick min sjukdom, hon fick skrika sig till hjälp, hon blev illa behandlad överallt, hon fick inte medicinen hon skulle ha behövt. Hon fick inte röntgen i tid utan fick åka dit varje dag för att tjata sig till den. Hon var med i debatt, och det har skrivits spaltmeter om henne.  

Lina är idag död. 

Själv har jag fått all hjälp som finns att tillgå sedan jag tillslut hamnade på onkologen. Mitt problem är Stygg Hansa som aldrig velat hjälpa mig, där har jag fått skrika mig till ersättningarna jag har rätt till. 
Min högsta önskan vore att denna handläggare som har hand om mitt ärende fick prata med min läkare. Det vore nog enda chansen att få henne att förstå vad jag råkat ut för och vad min cancersjukdom innebär. 

Ny vecka, nya utmaningar. Idag är det tisdagslunchen med X-svägerskan Ylva. En av veckans höjdpunkter. Min Goa Fina Vän <3 
Sen ska jag till 12 korgar för att lämpa av flera kassar med kläder. Samt alla mina 73 par glasögon med styrka 1,5. Har insett att jag nu behöver 2.0 =-O