Vaknade efter 11 timmar sömn. Så länge jag låg still var allt bra och behagligt. Men så var jag tvungen att besöka toaletten. Kunde inte sätta mig upp, kunde inte röra överkroppen. Fan! Såg att mina tabletter som Göran brukar ge mig kl 06 fortfarande låg kvar. Det är vid sådana tillfällen som jag förstår vilken nytta mitt kl 06 morfinpiller gör. 

Rullade ur sängen, satte försiktigt ner fötterna, ställde mig upp och kände att någon under natten krossat mina knäskålar. Stapplade mot toaletten hållandes mig i sängen och i väggen. Tack och lov stod dörren öppen, för jag kan inte använda händerna för att trycka ner handtaget. Det gör helt enkelt för ont.

Tillbaka till sängen och tog en näve piller. Helt sjukt egentligen. 2 st "giftpiller", 1 morfintablettt som verkar i 12 timmar, var även tvungen att ta ett akut morfinpiller för att snabbt bli av med värken, och ett antal piller för annat också. Herregud, att jag inte blir förgiftad. 

Göran kom in en sväng för att kolla läget. Olämpligt eller lämpligt tillfälle, jag vet inte. Det var då jag behövde honom, men samtidigt vill jag helst vara själv när jag ligger i sängen med tårarna rullandes.  :'( 

Nu har jag legat och bläddrat i min kompis "paddan" ett par timmar, värken har gett sig och jag kan börja dagen. 

Igår var jag med min IdiPidi vid stora lekparken, <3 nere vid västerviken en stund på eftermiddagen. Där gick det omkring en tiggare och sålde någon slags tidning. Ok. Han gjorde åtminstone något för att få pengar. Jag hade ingen växel, den kostade 100 kr. Men det hade han. Jag tog upp 500. Då tyckte han att jag skulle köpa 3 st??? NEJ tack. Han gav sig inte förren jag var tvungen att höja rösten ett par decibel. NEJ TACK. Sen gick vi utmed Trädgårdsgatan mot bilen, vet inte vad som hänt, i vanliga fall har vi  ett antal tiggare sittandes på sina platser med ca 20 meter emellan sig. Men nu kryllade hela gatan av tiggare med tidningar. En tant stoppade mig för att jag skulle köpa en. Jag sa nej och visade att jag redan köpt. Hon gav sig INTE utan ansåg då att jag istället skulle ge henne pengar, utan att få tidning?? Hon var mycket påstridig, och då blir jag förbannad. Nu får dom ge sig! Hur man än gör så gör man aldrig rätt. Köper man 1, ja då ska man istället köpa 3. Köper man ingen ska man betala ändå?  (n) 

Jag ger aldrig pengar i mugg, jag anser att det är helt fel. Men nu tänker jag även strunta i att köpa något. Ingen blir ju någonsin nöjd, och jag blir på otroligt dåligt humör >:o 

Under tiden jag var med PidiPhu var min chef förbi hemma hos mig. Faaaan. Här har jag setat hemma för mig själv hela veckan, så åker jag iväg ett par timmar, DÅ kommer han. :-( Jag som så gärna hade velat träffa honom. Snälla kom snart tillbaka! 

Dagen innan ringde storchefen. Dels för att kolla läget och dels för att tala om att jag fått löneförhöjning  :-D Jag får nästan dåligt samvete. Löneförhöjning när jag går här hemma och inte lyckas göra mer än nödvändigt. GulleDig!