När vaknade vaknade i morse såg jag att Lara, sonens flickvän hade skrivit att dom befann sig på sjukhuset. Min son igen som vanligt. Det enda jag vet i dagsläget är att han låg nerdrogad av smärtstillande och väntade på att röntgas. Har jag förstår rätt så hade han åkt skateboard som hade slutat riktigt illa. :'(  Grabben är uppvuxen på skateboard, men det är ju många år sedan nu, så han "tänkte" väl inte på att man blir ringrostig. Hjälm? Nej, troligen inte >:o 

Oron ligger som en stor klump i magen. I vilket tillstånd befinner han sig? Hur trasig är han? Slog han i huvudet? Hur gick det med hans redan trasiga rygg?

Nu ska jag alltså oroa mig för honom, samtidigt som jag ska befinna mig i boxningsringen med Stygg Hansa. Jag fick min journalkopia till slut i fredags, skrev ett brev och skickade iväg till handläggaren. Jag hoppas det blir som min kurator sa till mig, det finns ingen möjlighet att dom nekar dig. Inte en chans (y) 

Javisstja, så har jag ju min egen sjukdom också. Glömde för en stund  :-\ 

I helgen hade jag min lilla familj här, Ida sken som solen i Karlstad, hon kom från ridningen. Mormor, det här är min grej :-D samtidigt kom syrran med familj. Vi hade en underbar helg. Men som vanligt håller inte jag så länge. När barnen lagt sig och dom vuxna började spela plump, då kröp jag ner i sängen hos IdiPidi och somnade. Jag hade tänkt att hon skulle få sovmorgon, men på morgonen väcker hon mig och ber mig stänga av larmet på telefonen. Mitt tablettintag. Jag hörde ingenting. Stackars skrutt. På morgonen var det dax för min LillSessa att skutta iväg till sin Bamsegymnastik. Rosa gymnastikdräkt med tyll, 2 st hästsvansar och sen ett par ballerinaskor. Så söt så man skulle kunna äta upp henne. 

Idag ska jag till onkologen för att hämta nya tabletter, tömmas på blod och vägas. Känns bra att dom tar blodprov, för jag känner mig inte 100. Febern ger sig inte. 

Jag ska också passa på att hoppa in på jobbet och hälsa på, det var en evighet sedan sist. Har lite papper jag ska skriva på. Det blir dagens feelgood aktivitet :-D Vi har fått 2 nya kollegor jag ska hälsa på. 

Just nu känns dagen ganska tung. Det enda jag kan göra är att invänta vidare besked från Australien.