Jag börjar väl med sonen, fast denna blogg egentligen handlar om min sjukdom så skriver jag om hela livet. Men hela mitt liv blev ju förändrat. :-\ 

Jag är glad, så oerhört glad :-D Det slutade med att det bara var en bruten handled. Gipsad 6 veckor. Jag antar att han känner sig som att han blivit överkörd av en buss dessutom. Brutna handleder, stukade fötter osv, det har varit vardag för mig hela livet. På sonen alltså. Jag vill inte ens veta hur många timmar jag tillbringat på akutmottagning med honom. Efter att ha stukat fötterna för många gånger så är hans ledband som gamla trasiga gummisnoddar. Idag kan det räcka med att han vickar till foten så blir den stor som en stenbumlingar. Allt tack vare hans skateboardåkning. 

Åkte in till jobbet i god tid för att hinna träffa mina underbara kollegor. Chefen hade papper jag skulle skriva på. 

Iväg till onkolog Marie. Berättade att det står en del felaktigheter i min journal. Ang min medicin. Jag misstänker att det kan vara viktigt att just den biten är rätt. Så skriver Andreas att jag inte har så svår värk. Där har han missuppfattat. Vi pratar mycket sällan om min smärta. Vad hjälper det att tjata. Vi pratar istället om framtiden och dess behandlingar. Marie skulle se om journalen var låst, annars borde någon ändra så det blir rätt. 

Vikten. Nja. Kunde vara bättre. Har gått ner ett par kilo. Inte bra. Är jag enda kvinnan i världen som önskar sig att gå upp i vikt?  :-\ Fick mina dosetter med piller. 

Åkte ner till stan för att gå in på Myrorna. Dom brukar alltid ha smycken som jag vill ha. Jag gömmer min påse med mina giftpiller långt ner under alla prylar i bakluckan. Dels är det en förmögenhet. Dels vore det inte bra om någon stal dom och började knapra. Eller förresten, det kanske vore lagom åt dom. Dom kan gott få mina biverkningar som straff ;-) 

Hittade några smycken, samt ett par ridstövlar till Ida. Har ingen aning om dom passar, men till det priset spelar det inte så stor roll. Nu måste jag leta reda på ett par ridbyxor åt henne också. Jag har tagit på mig självmant att hitta utrustning åt henne. Jag har ju lite mer tid än vad hennes mor och far har. 

Min kropp är nu redo för att starta upp, efter ett långt samtal med min chef. Bra start på morgonen (y)