Att försöka ringa till hudmottagningen är en utmaning. Telefontiden börjar 8, ringer man 08.30 så är dagens tider slut. Bara att prova nästa dag igen. Då kom jag fram. Jag har fått ca 6 st mörka fläckar under foten, det kan vara nya födelsemärken. Alltså måste jag till hudkliniken för att kolla dom. Den ena är riktigt ful, dessutom ser man en massa trådar el liknande, kan inte förklara i den. Jag fick inte komma dit utan en remiss från min onkolog? Varför göra det enkelt när man kan krångla till det. >:o 

I boken som handlar om min medicin, Tafinlar står " En del patienter som tar Tafinlar kan upptäcka att de drabbats av nya melanom. Dessa kan normalt opereras bort och patienter fortsätter med behandlingen"

Det står också att " Läkaren kommer att kontrollera huden innan du börjar behandlingen, varannan månad under behandlingen samt 2 månader efter behandlingen. Detta görs för att undersöka om det uppkommit nya hudcancer" 

Jag har aldrig blivit kontrollerad under min tid som jag knaprat dessa piller? 2 år nästa vecka :-\ 

Sen står med FET text "tala om så snart som möjligt för läkare om du märker något av följande"

*en ny vårta

*ett sår eller rödaktig bula som blöder eller inte läker

*ett födelsemärke som ändrar storlek eller färg

Jag stämmer in på fler av dessa punkter. Vilket innebär att jag vill till hud SNARAST. 

I fredags var jag till onkologen för att fylla på tablettförrådet och tappa blod. Jag tog då upp detta med min sköterska. Tack och lov så hade jag fotat dessa märken, för min läkare fanns inte på plats. Så jag mailade över fotografierna till sköterskan så hon kan visa doktorn på måndag och förhoppningsvis se till att jag får en remiss 

Denna fot är inte skön att ha som fot. Det som ser ut som blåsor, ja, det är blåsor, och dom KLIAR, något så vansinnigt. Hittar jag en hård matta så står jag och gnor med foten, det är njutning kan jag lova (y) 

Det var under foten, mellan tårna har jag stora vätskefyllda blåsor. Jag är så glad så länge dom är fyllda, för när dom spricker får jag stora sår istället, i det närmaste omöjligt att få att läka. 

Nåväl, nu har jag fått gnälla av mig. Lite skönt. För jag försöker låta bli att gnälla "face to face". Det är trist och gör ingen människa glad :-! 

På måndag hoppas jag få höra av onkologen eller hudavdelningen. Någon som ringer och säger Marie, har du möjlighet att komma hit idag?

En sak till, min sköterska gjorde mig lite sur, hon som ska peppa mig. När hon skulle fylla på mina pillerburkar sa hon " ska jag fylla på till den 16 maj, då jag ska till läkare och prata om vad röntgen sa osv. Precis som att jag inte behöver fler tabletter, för dom gör ändå ingen nytta längre  :'( Glöm det blev mitt svar, fyll på fullt som vanligt, för jag tänker fortsätta äta dessa eftersom dom fortfarande fungerar. 

Jag ska nämnligen till Mallis med min stora familj, så givetvis fungerar min behandling :-D