I torsdags var jag med om en riktigt positiv och härlig upplevelse :-D Jag var med Ida i skolan. Tack och lov blev jag ombedd att komma till kl 10. Det blir ju jättebra säger min Lilla Prinsessa, med tanke på dina fötter :-* Jag ställde klockan tidigt så jag hann ge min kropp dessa timmar den behöver för att komma igång. Samling på. Golvet på en stor rund matta. Pidi i mitt knä såklart. Alma kröp ihop bredvid mig och sa att jag skulle också vilja att min mormor kunde komma och vara med. Jag lovade att vara hennes extramormor under dagen. Det fick duga :-) 

Vilken fantastisk lärare dom har. Jessika har verkligen ordning på klassen. Hon pratar så tyst, så tyst, så alla måste vara knäpptysta för att höra vad hon säger. Räcka upp handen är det som gäller, ingen kastar bara ur sig saker hur som helst. 

Jag minns när jag var med Elin i skolan, klass 2 på långberget. Jag grät när jag gick därifrån, ville bara ta med henne hem igen. Ville inte ha min dotter i den miljön. Grabbarna hoppade ut och in genom fönstrena, gapade och skrek, mest dom fulaste orden som dom kunde komma på. Sprang runt som galningar och kastade stolar på varandra. Ingen, absolut ingen sa till dom. Katastrof >:o Själv ville jag bara ta den ena grabben och slå den andra med. Dom flesta tjejerna satt knäpptysta, ganska rädda och sa ingenting istället. Läraren? Hon gjorde ingenting åt saken. 

Därför var det extra underbart att se en lärare ha full kontroll. Ida tog hand om mig hela dagen. Serverade och serverade vid lunchen. Hjälpte mig ner på mattan, hjälpte mig upp från mattan. Detta makalösa barn, hon borde tänka på annat än att jag har ont :'( Jag fick vara med både på matte och på en rituppgift. Bästa dagen på 100 år. Jag rekommenderar verkligen både föräldrar och morföräldrar att vara med barnet en dag. Det ger så otroligt mycket, både för en själv och för barnet. Jag skötte mig och var välkommen tillbaka (y) 

Sen fick jag ett brev av Ida som får hjärta och ögon att svämma över

 <3  Jag älskar dig mormor

Nicke skickade över en teckning, bara för att visa vad han pysslar med på dagarna eftersom han går gipsad. Jag tyckte den var så otroligt fin att jag lämnade in den för tryckning på t-shirt :-D  Bilden gör mig glad!

Idag är det andra helgen i oktober. Alltså marknad. Hm. Känner mig tvungen att åka in en sväng. Om inte annat så för att ge mina Sessor varsin slant som jag lovat.