Det händer inte så mycket i mitt liv. Då får jag engagera mig i det som händer, eller göra något åt det som inte händer. Även om inte kroppen vill som jag vill, så hänger ivarjefall skallen med fortfarande :-D alltså:

Stygg Hansa. 

I måndags hade det gått 3 veckor sedan jag skickade in dom sista papperna som dom krävde in. Sen hände ingenting och ingenting? Jag inväntade att posten skulle komma för att se om det fanns något brev från dom. Icke. Jag mailade då min handläggare "det har nu gått 3 veckor och jag har inte fått någon som helst återkoppling ifrån er. Varför? Vad händer? ....."

Det är nämligen så att jag såg på deras hemsida att ska man överklaga till Försäkringsnämnden skall detta ske inom 6 månader. Vilket givetvis gör mig väldigt fundersam :-\ Drar dom ut på tiden med flit? Tyvärr har jag ingen tilltro till detta försäkringsbolag längre. Noll. Efter att så många gånger blivit otrevligt behandlad, efter att så många gånger fått tjata mig till vad jag har rätt att få, kan jag bara inte lita på dom. Det går inte, jag misstror dom om allt numera, speciellt efter att jag fick veta att det är en vanlig handläggare som avgör hur allvarlig min sjukdom är, och inte ens en onkologen. Hon/han avgör egentligen hur mitt liv ska se ut i framtiden. Det är inte seriöst  >:o 

Idag är det onsdag, jag har fortfarande inte fått svar på mitt mail. Inte ens ett standard "Vi har mottagit........ Och återkommer inom kort"

Göran tycker det är dax att koppla in advokat. 

TILLÄGG. Fick svar på mailen idag. ""Vi har fått in journalen 150921. Då vi tar alla journaler i den ordning de inkommer har vi inte hunnit titta på din journal ännu men kommer återkomma när vi har besked att lämna. För närvarande handlägger vi ärenden där journalerna har inkommit i slutet av augusti.""

Tja, vad säger man. Skratta eller gråta? Det var bråttom med att få in journalen. Sen var det inte bråttom längre? Jag svarade min handläggare att jag trodde dom skulle gå igenom ärendet igen när dom fick in journalen eftersom hon skrev så till mig tidigare. Jag är också i stort behov av att få veta hur lång tid detta kommer att ta på ett ungefär. Till sist, upplyser man inte sina kunder om att det tyvärr är långa handläggningstider. Typ, Vi ber om ursäkt men......

Annars står mitt liv i stiltje. Ganska skönt. Har ju fått lite nya tabletter som jag väntar på att kroppen ska vänja sig med. 

Grannarna har packat ihop och flyttat till sitt andra hemland. Jag kommer att sakna dom, stort.  

Hösten är på G, en årstid som jag gillar :-) Skulle vilja ut i skogen och knalla runt lite. Men såg en varningsskylt att jakt pågår. Jag är lite rädd att dessa adrenalinstinna jägare kan ta en kvinna i röd jacka och reflexväst för en älg. Så det är bäst att stanna hemma ;-)