Mycket grubbel. Åkte tåg. Lånat ut bilen till Bästa dottern. Det var bra, för åt båda hållen hade jag sällskap med underbara Susanna. Denna underbara kvinna. 

Gick in till Lena på HR, kände att det börjar dra ihop sig och att jag måste berätta om att jag kanske, eller troligare kommer att vara borta en del från jobbet en tid framöver. 

Under tiden hos Lena så ringer Dr Andreas. Arg. Satan vad arg han var. Labbet har schabblat med mitt genprov, kunde tydligen inte utföra det test dom skulle och förstod jag rätt så hade dom helt enkelt typ bara lagt det åt sidan då?????

Detta händer bara inte mig. Men jo, tydligen så händer detta just mig. Det har nu alltså gått 61 dagar, fick mycket tidigt veta att det är väldigt bråttom att komma igång med ev behandling. WTF

Tillbaka på ruta 1. Typ. Nu måste genprovet skickas till ett annat labb. Det enda eventuella bra med detta är att Dr Andreas hinner med att få en ny röntgen för att se vad som hänt sedan förra röntgen 14 april.

Där var jag nära ett sammanbrott. Men ändrade tankesätt. Alltså hinner dom inte komma igång med några cellgifter innan påsk, så då får jag alltså en härlig påsk att må bra under. Mm så får det bli  :-)

Hämtade Ida Pidi Prinsessa som ville sova hos oss. Köpte med pizza och hade fredagsmys!