Men bara kanske är jag på rätt väg :-) Har tagit det lugnt, så lugnt jag bara kan. Iof så kom Mulle och Ulrich på lördag em. Men det är ju bästa vänner, så då kan jag vara mig själv, och ta det lugnt. Vi tog en prommis ner till kyrkogården när mörkret kom. Hem och började fixa mat. När vi hade ätit och satt mätta och belåtna, ja, då hände det igen. Slut. Tom. Fanns inte en chans att hålla ögonen öppna. Jag tände ljus inne i salen och flyttade dit Göran och mina gäster. Kl 21 sov jag. Skojsig tjej >:o Men jag har inget val. Sitta och somna med gäster eller lägga mig i sängen och sova. Det blev sängen.

Jag sov till 9 tiden, Mulle kröp ner i sängen hos mig och drack kaffe. När min kropp var klar för dagen gick vi ut och gick i skogen (skogsväg) och tittade på alla fina sommarstugor som ligger överallt runt omkring i skogen. Tyvärr står många tomma, pga att det finns el, men inget vatten. 

Eftermiddagen tillbringade jag på verandan i min fåtölj, har en massa beställningar på armband jag måste göra. Göran gjorde sällskap genom att ligga på soffan, på verandan och sova. 

Bästa Susanna kom med färsk honung <3 

Idag ska jag vara aktiv igen. Hoppas orken håller. Ska till lägenheten i Stockholm med lite lakan osv, så att det finns när Nicke och Lara kommer dit. Dessutom kommer det en mäklare och hälsar på. Hon ska göra en värdering. Spännande ;-) Minns inte exakt, men har haft lgh i 2,5 eller 3,5 år.