Ringde Trygg Hansa, betalar ju liksom en skaplig summa pengar till dom varje månad. Sjuk och olycksfall. Så länge man betalar in den summan är alla lyckliga och glada, utom möjligen jag då som ska ut med summan. Men när dagen kommer då man vill ha tillbaka något för pengarna, njaaaa, då är det inte lika populärt. 

Detta är ett sjukfall! Enligt mig. 

Jag mår inte bra, fast jag låtsas som att livet är nästan på topp. Jag har en obotlig cancer, hängandes på mig och vägrar släppa taget. Den fan :-(

I min försäkring finns något som heter kris. Kris är något man har rätt till vid tex vid obotlig sjukdom. Jag har obotlig sjukdom. Alltså har jag rätt till 10 besök hos psykolog. Många personer omkring mig har sagt av egen erfarenhet att jag BÖR prata med en utbildad icke känslomässigt involverad människa. 

MEN grabben jag pratade med tyckte nog inte att jag hade rätt till den krisen. Han tyckte att jag hade ju haft denna sjukdom tidigare, så då gällde inte detta längre, men, blir min fråga då, jag använde mig ju inte av krisdelen den gången. Men njaaa, han höll nog inte med mig. 

Så då frågade jag -enda nyttan jag alltså har av denna försäkring som jag snällt betalar varje månad är alltså den dagen jag dör och efterlämnar en liten livförsäkring efter mig? Nja, jo, hm, lite så var det nog. MEN han skulle prata med sina kollegor. Jo, jag TACKar.

Eftersom jag är en tjurig fan så kan jag säga att tänker dom djävlas med mig, då är jag bra på att djävlas tillbaka!

Ringde dessutom om min röntgen som uppenbarligen hade fastnat i någon taggtråd. Inte lätt för saker och ting att hitta fram på Eskilstuna lasarett. 

Fick mail från Goa Ingela! Sånt peppar :-)