Igår var det dax för mitt 3 månaders läkarbesök. Egentligen för att få svar på röntgen, som jag redan fått. I vanliga fall följer både Elin och Göran med mig på dessa besök, men det behövdes inte igår. I vanliga fall sitter vi knäpptysta i bilen, för vi vet inte vad som väntas av detta besök. Hela bilen är full av oro, ångest. :-( 

Kändes konstigt att inte träffa Andreas, han kan mig vid det här laget. Han berättar alltid jätte mycket, sen ber han mig ta fram min lapp med alla mina frågor, men det finns inte många frågor kvar. Han har redan lyckats pricka in och berättat det mesta jag undrar. Det jag frågade Antonio var om röntgen jag gör visar hur min lever ser ut. Svar. Ja. Den här cancern har ju en förmåga att sprida sig till levern. 

Antonio berättade att den dagen som Tafinlar inte fungerar längre finns annan behandling att ge mig. Ja, då kommer jag att få PD1, svarade jag. Du är påläst hör jag säger han. Självklart är jag det! Jag läser allt jag kommer över, allt som är på gång osv. Då blir jag så förvånad. Uppenbarligen är inte alla det? Det står tillochmed i min journal. Patienten mycket påläst, intresserad och insatt. Har alltid familjen med sig. 

Däremot berättade han att tabletterna jag äter kan ge mig en ny sorts hudcancer, så det är viktigt att jag håller koll på min kropp. Den varianten sprider sig inte, men varje nytt födelsemärke ska tas bort och kollas. Det kanske satt i bakhuvudet, eftersom jag var och tog bort ett nytt märke som blödde för några veckor sedan. Det innehöll inte cancer. 

Jag äter så mycket mediciner så det tar knäcken på min mage. Just därför jag jag varje morgon ett hästpiller som ska skydda magen. Det fungerar inte längre. Tyvärr. Det gör så satans ont när magen värker hela tiden. Senast jag gjorde en gastroskopi upptäckte dom 7 st magsår, så nu är det dax att göra en ny igen. Han skickade en remiss. Man skriker ju inte direkt av skratt när man gör en sådan undersökning. Ni som har gjort vet. :-\ 

När jag var klar åkte jag och hämtade min IdiPidi efter skolan. Klara besked. Idag åker vi hem till dig mormor! <3 Kändes som varje timme var nerkortad med 3 kvart, så snart var det dax att skjutsa hem tösen igen. Jag mår så gott efter några timmar med henne, hon förlänger mitt liv :-* 

I tisdags var det som vanligt lunch med Ylva och Egon. Dom luncherna bjuder alltid på många goda skratt.  :-D 

Senare på eftermiddagen kom min underbara vän Cicci och hälsade på. Den här gången gjorde hon mig gladare än vanligt. Jag fick ett tips! Så vansinnigt bra. Ett helt stenröse försvann från mina axlar. Tack min Bästa Cicci <3