650 dagar sedan jag började skriva? Vad hände? Var tog tiden vägen? Jag som aldrig varit borta från jobbet längre än en semester. Aldrig varit arbetslös. Jag hade aldrig trott att jag skulle klara av att vara hemma dag in och dag ut, utan att bli ett vrak. 

Här är jag nu, och mina dagar försvinner med blixtens hastighet. Många av dessa dagar tillbringar jag med mina Prinsessor, speciellt den stora. Men i söndags hade jag båda 2 hemma hos mig hela förmiddagen, alltså många timmar. Utan mamman och pappan. Den lilla Prinsessan har nu blivit så stor så att jag fixar henne själv, dessutom är storasyrran som en lillmamma för henne  :-* 

Min doktor har sagt till mig att jag ska bara i den mån det går göra sådana saker som höjer min livskvalité, bara göra sådant jag tycker om att göra. Jag försöker  :-D 

Annars händer inte så mycket i mitt liv just nu. Det är väl bra antar jag. Jag drog mju med en förkylning i 6 veckor. Blev bra, det vet jag när jag vaknar en morgon och känner att något är konstigt. Det konstiga är att jag mår bra. Pigg. Glad. Det tillståndet varade nog en vecka. Nu har nästa förkylning startat >:o 

Jag ska väl egentligen försöka hålla mig ifrån folksamlingar, men det är svårt. Jag vägrar isolera mig, vilket liv är det. Nej, då tar jag hellre förkylningarna. 

Pratade med en jurist igår om lägenheten. Min bästa pensionsförsäkring känns nu som ett problem. Elin och jag pratade lite igår om den dagen då............... Jag har sagt till henne att vi måste göra det. Vi måste gilla läget och prata om vad som händer när jag inte finns längre. Det är bättre att göra det nu medan jag är "frisk" och inte sen.

Det fungerar bra att göra det. När sonen sen kommer hem måste vi 3 sätta oss ner och prata och prata. Jobbigt? Ja, men ett måste. 

Dessutom har jag en bok där jag skriver ner saker jag kommer att tänka på. Saker som ska göras. Saker som jag vill. Försäkringar. Tankar. ALLT! 

Nu ska jag kliva upp ur sängen. Göra mig iordning för lunchdate med X-svägerskan. Sen ska jag hämta knoddar <3