Dag 666. Kanske borde vänta med att skriva tills i morgon istället? 

Men jag mår skit. Penicillinet slog till direkt, nåja den tog ivarjefall fall bort febern. Men jag mår fortfarande allt annat än bra. Hostar mig sönder och samman. Trött. Trött. Trött.

Var bortbjudna på middag i lördags. Jag är ingen rolig middagsgäst, håller på att somna hela tiden, och det beror verkligen inte på att det är tråkigt. Tar mig då en promenad ute i friska luften. 

Samma sak i går, söndag. Hembjudna till grannarna på middag. Måste röra på mig, annars somnar jag. Tar en promenad med hunden, så jag får lite luft. 

Något elände är det som krånglar med mig? Jag är ju livrädd att skiten har fått tokspel och börjat skena i kroppen på mig. 

Nu ska jag iväg till kuratorn och prata av mig. Sen ska jag till Marie på onkologen för att ta prover och få flera tabletter. Hoppas att det syns något på proverna, hoppas att jag kanske kan få en snabbröntgen igen. Hoppas att jag åtminstone kan få en läkare att lyssna på mig.

På onsdag har jag fått tid till att göra gastroskopin, det finns ju inte en chans att göra den som jag hostar. Tänk om dom kört ner kameran, så börjar jag hosta, vad händer då? Låter som panik i mina öron. 

Nej, måste sätta fart!