.......... har avklarats :-D Jag var en gång osäker på att jag skulle få vara med denna jul. Nu är jag säker på att få vara med flera jular. Huset var fullt med folk. 10 personer sov över. Köket var som en restaurang där det lagades julmat och veganmat. Må inget blandas ihop. Jag fick en bok med veganmatsrätter. Jag ska lära mig. Min son är mer än övertygad om att jag skulle må bättre av den kosten. Det är värt ett försök. 

Det var underbart att ha alla hemma. Elin med familj hade i år julafton hos oss och Nicke var för ovanligheten skull hemma en jul, med sin Australiensiska flickvän. Lyckan fullkomlig <3  Lara är varken van vid en så stor familj som vi är, hon blir troligen lite trött emellanåt. Hon är inte heller van att fira jul som vi gör. I år var jag en god människa åt mina barn som redan är goda människor och därför var oerhört tacksamma för denna julklapp. 

Jag valde ut WWF och Läkare utan gränser till mina ungdomar. 

Högen med julklappar var perfekt. Julafton är egentligen en väldigt jobbig dag för barn tror jag. Dagen består mest av väntan hela tiden. Vi ska....... Snart...... Vi ska bara....... Sen ska vi det....... Osv.

Sen blir det knäpptyst  =-O Alla har åkt vidare. För flera av dom är det dax för julafton med nästa släkt. Hualigen. Göran kröp ner i sängen, jag städade. Värmde på julmat och kröp ner i soffan och åt. Jag somnade med gaffeln i munnen, så kl 21 hade maken knuffat in mig i sovrummet. Sov i 14 timmar. 

Inte ens julmat fungerar på mig :-( är nu nere på 55 kg. Ska köpa mig ett par nya byxor på rean. Som inte ser ut som att jag hittat dom på tippen där någon med 4 stl större kastat dom. 

En fundering? I mitt städskåp har jag en liten mus bor. Han får bo där i lugn och ro. MEN tydligen så överlever den på mina stearinljus som jag har där. Jag älskar att ha tända ljus omkring min och handlar alltid upp ett lager när priset sjunker. Alla möjliga färger. Men den lille hyresgästen älskar uppenbarligen endast turkosa ljus? Varför? 

I morgon ska jag på mammografi. Nervöst. Intressant. Läskigt. Mitt högra bröst är fullt med knölar i olika storlekar. Minst en av dom är en malignt melanom tumör. Resten vet jag inte. Än. 

Mycket nu. Har dessutom mailat flera mäklare som vill komma och titta på min lägenhet. Jag har haft en kanonbra tjej där, men syrran har nog rätt när hon kräver att jag ska välja ut minst 3 st mäklare, för att ha och jämföra med. Nu måste jag se ut ett datum när jag kan klämma in 2 st på samma dag, fm och em. Oerhört spännande =-O