Det är ungefär så jag känner mig. Fast en snögubbe i töväder. Som bara blir mindre och mindre. 

Vet inte varför, men jag mår inte bra? I morse hade jag 38 i feber. TRÖTT, så ända in i bängen trött. Och så denna förbaskade vikt som bara sjunker. När jag träffade min första man vägde jag 53 kg. Snyggt som tusan ;-) Idag 35 år senare klär jag inte i 53 kg. 

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ringa onkologen för att ta prover, jag ska ju ändå dit på måndag. Hm

Allt detta kan även vara blandat med oro. Oro är lika med att inte äta för mig. Har haft olika saker att oroa mig för på senaste tiden. Tex så fick Lilla familjen åka till akuten mitt i natten med min Stora Prinsessa, fruktansvärd huvudvärk och feber. Jag blir livrädd :'( En oro till som jag struntar i att ta upp. 1 månad kvar till nästa röntgen, värsta tiden i min cykel. Jag vill genast ha tillbaka min doktor Andreas. Nu. Men det får jag inte. Oro för Görans 60 års kalas i morgon. Ska jag orka? Tack och lov har vi en bunt med goda vänner som hjälper till. Jag är en äkta oroare. Hittar jag något att oroa mig för så gör jag det >:o Göran vill att vi tar en sista minuten  8-)  när alla fester och helger är över, bara för att vara och ta det lugnt. Då blir jag orolig. Jag blir ju alltid sjuk så fort vi åker bort. Men jag vill ju så gärna, bara vi 2  <3 Visstja, så har jag ju mammografin att oroa mig för också. Även om dom hittar knölar, och hittar man knölar så måste dom tömmas för att se om dom innehåller cancer, så kommer jag att få vänta ca 3 veckor på svar? Jag trodde i min enfald att dom skulle göra det under samma besök. Icke. Personalbrist  =-O Jag kan säkert hitta flera saker till oro om jag tänker efter, men det får räcka för idag.

Nyårsafton var underbar. Barnen var som änglar, lekte och var glada fast kl närmade sig 12 slaget. En halvtimme senare sov jag och barnen.

Lara fick sin snö tillslut. Lycka.  

Det var ett par år sedan sonen stod på miniskidor. Färden slutade i en taggbuske, placerad i ett stenröse. Han tog bort gipset på sin brutna arm dagarna innan hemfärd till Sverige. En släng av oro drog förbi.

Nu ska jag bädda sängar till övernattande gäster! 

GOTT NYTT ÅR önskar jag alla <3