Var till min tandläkare idag. Min favorit sedan 100 år. Så skönt när man känner varandra. 

Det var både goda och tråkiga besked. Bra var att inga hål finnes. :-D Dåligt var att jag har 2 sår på insidan av kinden. :-\ Har jag bitit mig? Vet ej? Dessutom är hela halsen full med vit beläggning, vilket troligen fortsätter längre ner i halsen. Kan vara svamp från mina penc kurer. Marianne kan behandla det som syns, men inte det som ev finns längre ner i halsen. Då måste hon skicka remiss till hals kliniken. 

Suck.

Ska tillbaka om 2 veckor, innan jag ska träffa min onkolog. Har jag bitit mig borde såren vara borta. Annars kontaktar hon min onkolog så dom får ta prov.

Fan!

Kul: fotografierna på lägenheten är klara. Otroligt snygga kort. Annonsen går nog ut idag el i morgon. Jösses, om 1 månad kanske vi inte har någon lägenhet längre =-O 

Sitter just nu på Café Rogge och sörplar vaniljlatte. Ska snart hämta min Sessa. Sen blir det nog bibblan. Tror jag. Tack och lov har vi i Strängnäs inga problem med skitungar som gapar, skriker och kastar böcker omkring sig. Ivarjefall fall har jag aldrig stött på det. Inga vakter synes. Och skulle jag göra det, ja, då tog jag nog den ena och slog den andra med. För om man läser tidningarna så får tydligen dessa ligister hålla på som dom vill. För ALLA har rätt till bibblan >:o Lustig inställning. Feg inställning. Hursomhelst. Där har dom fel!