Min sköterska Marie på onkologen har inte hört av sig? Borde ha ringt i torsdags. Har fortfarande inte hört ett ljud om min röntgen? Varför? :-\ Förstår inte personalen hur mycket patienten väntar på detta svar? Förstår dom inte hur illa denna väntan tär? Förstår dom inte att livet är som en bergochdalbana under denna väntan, jag HATAR karuseller. Jag blir sjuk! 

Jag blev i varje fall tillsagd att åka in till vårdcentralen pga att jag hade feber som hoppade och inte kunde bestämma sig. Riktigt elak huvudvärk. Min kontaktläkare Maria hade en tid så otroligt nog fick jag träffa henne igen. Det blev en ny penc kur, igen, samma som förra gången. Det var inte halsfluss. Troligen svamp efter alla penc kurer. >:o 

Jag brukar vara extra infektionskänslig i vanliga fall, nu är jag extra, extra. Det innebar att jag denna helg gick miste om mycket roligt. :'( 

På lördagen hade svågern 50 års öppethus. Jag var i valet och kvalen. Göran tog beslutet åt mig. Du åker INTE! Du åker inte dit, träffar en massa folk och får med dig en massa nya bakterier. Fan. Det är ju inte så ofta man träffar Thomas svärföräldrar och hans syskon, jag hade verkligen velat göra det. 

Det blev en heldag för mig själv istället, för Göran var på galej med sina barn. Eftersom jag har ett stort behov av att vara för mig själv ibland så gick det verkligen ingen nöd på mig :-[ Jag njöt!

På söndagen var det samma sak igen. På morgonen ringde Elin, har du tänkt tanken att komma och gratta Tom så kan du kasta bort den. Du utsätter dig inte för att komma hit. Lovis vaknade med ont i magen i morse. Hela huset kommer att bli fullt med folk. Du stannar hemma! :'( 

Nu till det positiva. Igår var första visningen av lägenheten. Många var där, många var intresserade. Idag är nästa visning. Hoppas på huset fullt! :-$ Jag undrar vad som händer när det blir budgivning, och summan inte kommer upp till mitt minsta krav? Då måste jag ju kunna backa och säga nej, vi avvaktar. 

Så väntar jag på mail från Ekebys ridskola. När det var dax att börja igen så tvärvägrade Ida, hon ville INTE, aldrig någonsin igen rida. Hon var livrädd efter en incident som inträffade sista ridningen. 

Då kommer ett mail från ridskolan där dom kräver att hela summan på 3.000 kr ska betalas i varjefall. Den 10 dec hade dom lagt in på hemsidan att 1 dec var sista dagen för att avsäga sig platsen? 

Mm, det fungerar med en vuxen människa, men en 8 åring som helt enkelt har trängt undan ridningen tills det var dax igen fungerar det inte med. 

Dom tyckte att dom var väldigt vänliga genom att låta oss betala endast halva summan. 1.479 kr. Det är mycket pengar. Det kan betyda att det barnet inte får gå på någon aktivitet den hör terminen. 

Nu har det här barnet en mormor som betalar ridningen, hela eller halva summan och hennes föräldrar får då betala hennes dans som hon istället har börjat på, som jag hade tänkt betala men istället tar ingenallsridningbarabetalaridning. Vilket innebär att det blir aktivitet även denna termin. MEN ett barn som inte har en mormor som betalar då? Det barnet får avstå allt för att istället betala 3.000 kr till ridskolan för ingenting (1.470) 

INTE ok enligt mig :-( Därför tänker jag ringa lite samtal idag för att kolla upp om dom verkligen får göra på detta sättet. 

I veckan fick jag ett mail som gjorde mig oerhört lycklig! Min vän, alltså mailkompisen nere i Skåne, mannen som jag mailade med fast jag inte hade en aning om vem han var, som tillslut kom hit och hälsade på, som har en son i Strängnäs. Allt detta är jättekonstigt. Han har just opererats i huvudet. Tumörer? Metastaser. Han har haft MM cancer både här och där i kroppen. Han fick svar på analysen av operationen. Ingen MM i plupparna.

Han är alltså tumörfri :-D Han har gått igenom så många behandlingar och operationer nu så jösses vad han är värd detta. Han ger mig hopp <3 STORT hopp!