Jag behöver ingen mat. Jag stoppar i mig så mycket piller att jag blir mätt av dessa :-( 

Dr Maria har gett mig 2 st penc kurer för att jag har låtit förfärlig i bröstet. Jag blir bra, men så fort kuren är slut så kommer infektionen tillbaka. 

Dessutom fick jag för 2 veckor sedan en böld på vänstra skinkan. Stor som ett plommon, stenhårt. Eftersom jag ändå var hos distrikten så tog hon sig en titt på den. Den gick inåt, var illröd, och het. Men alldeles för tidigt för att göra något åt den. Hela tiden hade jag den indränkt i alsolsprit. I fredags morse ringde jag till vårdcentralen, den var nu mjuk som ett moget plommon, blå och illröd. Ville komma till en distrikts. Svar NEJ. Du måste till doktorn. Distrikten får inte skära i dig och inte heller ge dig pencilin. 

Fick träffa en ny läkare, nyssinflyttad till Strängnäs, verkade jättebra. Han stack mig full med tandläkarbedövning. Sen började han skära, och karva, däremellan frågade han om det gick bra, om jag stod ut. Han var tvungen att skära djupt, och stort, det var flera små rum fyllda med var. När han var klar kom en sköterska och la om mig. Dessutom ville hon att jag skulle återkomma på söndag för ny omläggning. På kvällen var Ida och jag till badhuset med Görans systers barn och barnbarn. Jag sa att vi skulle vara hemma 18.30. Straxt innan frågade jag Ida om vi skulle åka hem. Nej, det var hon inte intresserad av. DÅ borde jag ha ringt hem och talat om att vi skulle komma senare. När vi kom hem kl 20 var Göran inte glad på mig. Han hade ringt till Elin och försiktigt frågat henne om vi var där. Elin blev skräckslagen. Han ringde en av dom som var med på badhuset, hon berättade att vi just åkt. Jag var inte populär när jag kom hem. Det var nog första gången som jag gjort Göran orolig. >:o 

Var till vårdcentralen igår, hon bytte bandage och tyckte det såg bra ut. Tillbaka på tisdag igen. Dessutom får jag vattenblåsor på ena foten, som spricker och blir sår. Hon passade på att lägga om dessa också. 

På lördagen var jag med Elin och Ida och shoppade. Dumt av mig. Mådde inte bra och borde ha stannat hemma. Efterklok är något jag är skicklig på. Vi avslutade med att hoppa in på coop för att handla lite mat. När jag kliver ur bilen kommer en kille fram, sticker en lapp i handen på mig och vill att jag ska skriva på och skänka pengar. SATAN I GATAN vad arg jag blir då. Jag vet att han varken är döv eller stum som han låtsas. Man ska skänka pengar till ett centrum, vadå för centrum, var, när osv? Jag tog upp kameran för att fota lappen, det var han inte intresserad av. Men jag lyckades få ett foto. Då hade jag blivit riktigt ilsken. Jag upplyste killen om att det är fult att lura folk på pengar. Så sa jag att nu ringer jag till polisen. Han hade sannerligen inga problem med att förstå vad jag sa. Han vände om och lämnade mig, då skrek jag efter honom att du ska ha klart för dig att jag ringer polisen NU! 

Gick in och handlade snabbt som ögat. Letade efter grabben när jag kom ut, men, hoppsan, dom hade tydligen lämnat parkeringen.  

Idag ska min son börja en superintensivkurs i körkort. Vaknar upp och det ligger ett tjockt lager med snö. Han har aldrig kört i snö. Tycker faktiskt synd om honom. 

Själv ska jag till Eskilstuna lass för att ta en ny gastroskopi. Fy fan :'( Sen ska jag till onkologen för att hämta nya tabletter. Ev se om någon läkare kan lyssna på mitt bröst som låter allt annan än bra igen. 

Jag som mådde så otroligt jättebra för ett tag sen. Nu känns det skit igen. Feber 37.7 :-( 

Morr!