Idag, onsdag, ska jag träffa mina kollegor för att äta lunch på Hornudden 😄 Som jag har sett fram mot detta tillfälle. Det är en riktig stämningshöjare att få umgås med dessa personer ett par timmar. 

Igår var en hysterisk dag. Min mage slog volter om och om igen. Sonen och jag hade tittat på 3-4 lägenheter, jag minns inte längre, ok, 2 av dom ville vi ha. Ja, alltså, fast bara en av dom. Fick panik, vet att jag har Lånelöftet klart. En ganska hög summa. Men ekonomiskt försiktig som jag är så blir jag livrädd när det handlar om så här stora summor. Mailade min underbara bankman, fick komma in ganska omgående, hon hjälpte mig att räkna på lite olika alternativ. Hon fick mig lugn och fin! 👌

Så började det på 1.995.000. Jag pratade med olika mäklare mellan buden, jag ville buda på 2, men valde den ena och hade koll på den andra. I går kväll kom ett medd från mäklaren där han frågade om jag ville gå över 2.600.000. Jag fick en känsla att han egentligen sa: tänk till, vill du verkligen lägga så stor summa på den lägenheten. Så jag hoppade av där. Det är ganska stora summor som nån måste läggas på att renovera den. 

Fick då ett sms från mäklaren, han skulle ringa mig, som idag. Han hade andra bra projekt på gång. Om jag ville så kunde han ordna så att jag kunde få förhandsvisning på, dessa 😀 Tack, snälla, snälla mäklare för det!

Hälsotillstånd: Sådär. Feber ca 37,5. Hosta. Men mår förvånansvärt pigg ändå. 

Hämtade Ida som skulle sova här över natten. Tösen var alldeles galen, hon spexade och sjöng, och busade, hon fick mig att skrika av skratt. Det blev en sen kväll, vi låg och tittade i våra paddor, sen somnade hon till en lyssnarbok, så när hon somnat var jag tvungen att gå upp och stänga av.

När hon vaknar på morgonen så väcker hon inte mig, hon smyger ner och gör sin egen frukost, och så skickar hon ett sms till mig. -Majmoj, jag har gott ner

Gjorde oss iordning för att åka till onkologen, eftersom jag bara skulle till sköterskan kunde hon följa med. Jag fick en kopp att spotta i för att kolla om jag har bakterier där hostan håller till, sen skrev hon en not för att påminna Andreas om mitt sår som jag har på tungan. Ett sår som jag nu har haft sedan i mars. Det vägrar att läka. Andreas pratade om att ev ta bort en bit från såret på tungan och skicka iväg på kontroll. Det där såret gör mig faktiskt lite nervös.  😓

Efter sjukhuset åkte vi ner på stan och gick på museum, och en avdelning  påminde om TomTits, vi blev kvar ett par timmar. Tog oss en timme i lekparken hemma i Strängnäs, innan återlämning av Prinsessa. En underbar dag med vansinnigt mycket skratt. 😍 ❤️

Ida frågade mig om modeller, barnmodeller alltså, tjänade dom pengar när dom visade kläder i tidningar och kataloger. Ett barn på Lovis dagis gör tydligen det. Svar ja, dom får pengar för sitt jobb, men ingen aning hur mycket. 

-Ok, då ska jag bli modell, för du förstår mormor, jag behöver en lön. 😳😂 Jag har inga pengar. Jag svarade att du får väl förhandla om veckopeng. Du kanske kan göra något hemma för att tjäna en liten slant. Nej, ingen idé, dom har aldrig några pengar hemma. Hm. Jag ska fundera om det finns något jobb du kan göra hemma hos mig för att tjäna en peng. 🤑

Midsommarafton: 🤒 nja, sådär, lite feber, ont i munnen pga små djävla blåsor, hängig i allmänhet, ingen energi. Gråten ligger nära.

Körde till akuten i Eskilstuna och lämnade in mitt prov. Hoppade in på Ica Ekängen för att köpa prinskorvar som vi skulle ha med oss på kvällen, SLUT, men va faaaan. Kom ut med ett gäng meloner. Det räckte så, ringde ett kort samtal, sen grät jag hela vägen till Strängnäs, och DÄR fanns dom, prinskorvarna, alldeles rätt sort också. För säkerhets skull så grät jag hela vägen hem, så att jag gjorde av med alla tårar innan kvällen. 😭 Göran undrade vad det var frågan om, jag berättade, han förstod. Sen fick det vara nog!

Kvällen var som vanligt supertrevlig, det var en light version i år. Passade perfekt. Den enda leken jag inte var med på var brännboll. DET skulle inte mina blåsor på fötterna uppskattat 👿

Midsommardagen, idag: Har denna natt svettats kopiösa mängder, vi pratar inte fukt, vi pratar hinkvis. Undrar om jag har haft feber inatt möjligen? Sov till klockan 13.30, då väckte Göran mig. Återigen fest ikväll, men tyvärr inte för mig. Jag tycker Göran kan åka, jag har inga problem med att vara själv ett antal timmar. Men nej ✋ han blir hemma. Är det lika illa i morgon blir det troligen ett samtal till vårdcentralen. Det kan ju vara så att jag drar på en halsfluss? 

Nu vill jag bara bli frisk. Ja alltså inte frisk, som i frisk, för det kommer inte hända (klart jag vill, men jag är realist)  Men frisk som andra är när dom är friska!