.......... Är så underbart enkla, kloka, pratsamma och okomplicerade. Faktiskt helt fantastiskt underbara. Ännu en vecka har gått, jag har lärt mig mycket nytt och fått skratta så magen krampar. Men vi har också många diskussioner om både ditt och datt. Internet tex. Där finns många förhållningsorder 😬 Nu är jag slut men full på energi. Jag var låg, så låg, efter att ha lämnat tillbaka min IdiPidi, då ringer sonen, ville kolla sin mammans status, samt gamla mormoderns status som befinner sig inlagt på sjukhuset, han gjorde mig glad och lycklig när jag behövde det som allra mest. Tack son ❤️

Jag har varit hängig sedan jag senast var in till onkologen för provtagning. Det är något skit, men jag vet inte vad. Dessutom hade jag ju för ca ett halvår sedan en sort elak böld som doktorn fick skära upp. 2x2x2 cm, som jag sedan fick åka in och tömma en gång om dagen. Det fanskapet har vaknat till liv igen 😡 Var in till min kontaktdoktor Maria igår. Hon gav mig penicillin, bara för jag är som jag är. På natten hade jag haft 2 st fantastiska flickor boendes här. Dom är helt självgående, inte det minsta till besvär, dom fick ett kvällsdopp på kvällen vid Oknöbadet och var så otroligt nöjda, själv står jag på bryggan och håller koll efter ormar, i vattnet.  

Men eftersom jag hade feber och skulle till doktorn så överlämnade jag dom till Idas kompis pappa så skulle Elin hämta efter jobbet, dagen efter. På kvällen kände jag mig ganska ok igen. Så, tja, det går nog bra med en natt till, så jag hämtade töserna igen. 

Vaknade och var övertygad om att någon gått lös på mig med en hammare under natten. 38,5 feber. Faaaaan 😡 Vad irriterad jag blir. Göran fick köra in tjejerna till kompisens pappa igen. För att hämta mig för vidare färd till onkologen. Jag ringde dit eftersom febern var så hög och Antonis ville få dit mig för kontroll. Jag talade om för Antonis att ibland känns det jobbigt att ringa, man känner sig tjatig. FEL, FEL, FEL var hans svar. Du ska alltid ringa om du inte mår bra. Vi har varje dag en läkare som tar hand om jourpatienter. Dra dig aldrig för att ringa. Det är vi som är experterna 🤗 Jag hade ju liksom ingenting att peka på, jag mådde dåligt sedan fler veckor, småfeber hela tiden. Sov ibland 80% av dygnet. Men jag har liksom inte ont annat än i lederna, som iof gör djävligt ont. Han lyssnade, klämde och kände. Beställde en massa prover. Så åkte vi hem och jag sov hela vägen såklart. 

I morse kl 10 ringde dr Antonis, jag sov ff så han väckte mig. Han ville veta hur jag mådde -jag vet inte än, visste inte heller hur mycket feber jag hade. Men proverna visade på att jag hade virus. Så jag ska återigen äta en kur med kortison. Kortison är inte bra att äta för mycket av, men jag får korta kurer, 7 tabl i 5 dgr, 5 tabl i 5 dgr 3 tabl i 5 dgr. Sen inget mer. Dom gör att jag blir piggare och ska få lite mer matlust, vilket är med blandat resultat 😏. 

Tur att jag har lite och engagera mig i 😄 Ekuriren skrev en artikel om den nya (vaddånya) varianten som tiggarna kör med. Den där dom hoppar på folk med sina lappar där man ska skriva sitt namn osv för att sen ge dom pengar. Ursäkta mig, men hur korkade kan folk vara? Jag skrev till Torsten Braf om mitt otrevliga möte med en av dessa personer inne på apoteket, hon som kastade in mig i väggen. Hans svar blev att - Du har inte rätt att förfölja en samhällets olyckssyster bara för att hon slängde dig åt sidan. ??? Säger en del om den journalisten enl min mening 😏 Strängnäs har tydligen en lokal stadga ang tiggeri, den ska jag se till att få, sen ska jag lära journalisten en del!

Stackars Jullan har antingen varit i slagsmål eller blivit ormbiten i svansen. Hon har sett väldigt risig ut ett par dagar, bara legat still, och igår lyfte Göran upp henne och hon skrek i högan sky. Efter en stund så fick jag gå igenom henne och såg ett sår på svansen. Jag lyckades smeta in svansen med sårsalva, återstår att se om hon blir bättre.  

Jag har redan fått tid för mitt nästa besök hos doktorn på onkologen, det besöket då jag ska få veta vad nästa röntgen säger. Jag är otroligt lyckligt lottad som har både Andreas och Antonis som mina läkare. Tydligen är Andreas på plats den veckan så jag får komma till honom. Lycka 👍 Har förklarar så bra, han förklarar så man förstår allt, han svarar på alla frågor man har, man känner sig aldrig stressad hos honom, för att nästa patient väntar. Någongång ska man ha tur också 👌