Snart gör jag det. Sparkar tån i en stol för att det gör så ont så då glömmer jag huvudvärken. Igår var huvudvärken bättre. Dr Antonis ringde, vi bestämde att avvakta och ev utöka röntgen så även skallen röntgas. I morse var den tillbaka. Faaaan. Det kanske helt enkelt är spänningshuvudvärk? Det finns en person i mitt liv som mycket väl kan vara den som är orsaken. Igår var Hen så ilsk och så otrevlig, Hen tycker inte om att jag är ärlig och säger som saker är, så eg är det nog inte konstigt om min skalle protesterar. Jag behöver inte sånt just nu, känns som jag har så det räcker ändå, känns som att jag bör prioritera mig själv istället, för en gång skull, så jag tar nog och lägger Hen på hyllan ett tag framöver. Så nu får Hen ta hand om Hen ett tag istället. 

Just nu ligger jag i hängmattan och skriver. Har sovit en stund i regnet, riktigt mysigt. Skulle behöva ut och gå en sväng, håller på att tappa mina muskler. 

Igår var jag in till vårdcentralen och fick hjälp med att packa in mina tår. Jag har för tillfället 13 blåsor varav hälften spruckit och blivit öppna sår och jag är livrädd för att det ska bli infekterat. Nu ska detta sitta tills måndag då jag ska tillbaka för ny omläggning. 

Till det roliga i mitt liv. Nicke befinner sig i Dalhalla. I helgen pågår Into the valley där. Han har målat 400 kvadrat som ett av tälten ska inredas med. Kul, så förbaskat superkul. Det går framåt och uppåt för honom. Det är bara någonstans att bo som fortfarande saknas 😩

DET STORA idag är att min Stora Prinsessa fyller 9 år? 9 år har alltså gått sedan jag blev begåvad med mitt första barnbarn, så häftigt. Det är lika men ändå så olika att få barnbarn, eftersom man själv gått igenom själva födandet, så önskar att man kunde ta dotterns smärta, eftersom man ändå vet hur den är och det gjorde ju inte hon. Svårt att förklara. Jag lägger ner 🤔  

En Hoowerboard stora hjul så hon kan åka hemma hos mig 👍

Veckan innan fyllde Lilla Prinsessan 5 år.  

En Minicooper, eldriven. 

Alltså, det går ju bara inta att låta bli. Det är sådana saker som jag en gång velat ha! Nu får jag dom nästan 😜 Får ivarjefall låna Hoowerboarden 😂