Det är onsdag morgon och jag sitter på röntgenavdelningen och tvingar i mig 1 och en halv liter vatten. Jag som är en stor vattedrickare mår illa efter att ha tvingat i mig en liter. En halv kvar  :-( 

Annars mår jag bra, igår inte. Elak huvudvärk. Nu visar det sig snart om min doktor beställt röntgen av mitt huvud också. Hoppas det, för är det något jag har blivit så är det hypokondriker. En helt ny egenskap för mig. Jag känner cancer överallt. Ont i huvudet, ja då är det nog cancer. Knölar som slår upp här och där ibland, cancer så klart. Blåsorna på tårna vet jag inte vilket fack jag ska placera i? Jo, det gör jag visst. Det är biverkningar. 

Inne i röntgenrrummet började jag frysa så jag skakade. Hon kunde inte sticka mig i armen för jag kunde inte vara still. Dom fick lov att öppna 2 påsar med filtar och stoppa in mig i. Vet inte vad som hände denna gång? Efter röntgen var jag så trött, så trött. Jag hade tänkt åka ner på stan och ta en vaniljlatte och morotskaka som jag brukar. Det var bara att tänka om. Helt omöjligt att göra något annat än att åka hem. Doktorn hade lagt till röntgen av huvudet! Så kan jag åtminstone få veta att det inte är cancer, utan något annat. Typ, trolig spänningshuvudvärk.

Tog mig hem utan att somna, fick stanna 1 gång och lufta mig, hemma la jag mig i hängmattan, stoppade in hörlurarna med P1, så bäddade Göran in mig i en filt. Millisekund och jag sov, sov och sov, mest hela dagen. 

Igår åkte Elin, jag och tjejerna åkte till sagostigen igår. Tyvärr. Det var något så överdjävlig med getingar så jag har aldrig sett maken. Jag la filten på gräset och bums var där ca 15 getingar som krälade runt, jag hade inte ens tagit fram fikat?

Tänkte att jag lagt filten på ett jorgetinbo, men nja, dom är så, aggressiva så då hade vi genast blivit stugna. Nåväl flyttade på filten, hjälpte inte, ropade på tjejerna som var hungriga, så vi försökte ta fram fikat. Flyttade runt och släpade på filten X antal gånger, sen gav vi upp. Vi gick till bilen. På parkeringen satt hälften av besökarna vid sina bilar och fikade? Där fanns inga getingar?

När vi kom till stället där man betalar så stannade jag bilen och försökte prata med damen som tar betalt. Jag sa att jag tyckte nog att dom borde varna gästerna för att det är fruktansvärt mycket getingar där. Är man allergisk så ska man nog vända där. Hon blev fruktansvärt arg och mycket otrevligt. Men det är klart, varnar man, ja då kan man ju gå miste om inträdespengar. Vi var väl där ca 1 timme, för det betalade vi nästan 400 kr. 

Igår, som vanligt har jag tappar dagar så mådde jag bra. Både Ida och Alma sov över. Dom har så vansinnigt kul ihop. Toppen är på kvällen när vi åker ner till badet och tjejerna kastar sig i vattnet. Charlie, som vi är hundvakt åt blir helt förtvivlad. Han vill ha alla i "familjen" samlade. Så när tjejerna är i vattnet och Göran och jag på stranden mår han inte bra. Men nu har vi hittat en stor pinne som vi kastar i vattnet som han slänger sig i efter. Mulle talade om att Charlie inte tycker om att simma/bada, jag har skickar över en bild så nu har hon fått lära om. Han fullkomligt älskar att bada  :-D 

Den här veckan är den stora, svarta hemska hålet veckan. Ångestveckan. Förtvivlad över allt veckan. Tiden mellan röntgen och röntgensvar. Att ha tjejerna här är toppen. Det finns ingen tid för mig själv, ingen tid att gå och grubbla, varken på det ena eller det andra. 

Idag, fredag säger almanackan, tog vi sovmorgon. Jag väckte tjejerna 10.15. Själv vaknade jag med feber. 38. Får se hur länge jag orkar, men töserna är ju inte till något problem så det ska nog gå bra.